Контракти.ua

839  —  19.10.21
Відмивався кілька днів: Володимир Остапчук розповів про труднощі зйомок шоу «МАСКА»
Відмивався кілька днів: Володимир Остапчук розповів про труднощі зйомок шоу «МАСКА»

Уже цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА». У кожному ефірі його ведучий Володимир Остапчук дивуватиме глядачів яскравими перевтіленнями, які даються йому дуже непросто. На знімальному майданчику проєкту він розповів, скільки годин витрачають на створення одного образу та чому дружині часом доводиться спілкуватися з ним через помічника.

Як і в першому сезоні гіпершоу «МАСКА», цього разу Володимир Остапчук також демонструватиме глядачам свої феєричні образи. За цими перевтіленнями стоять довгі години підготовки. Остапчук зізнається, що найскладнішим образом у першому сезоні стала Донна Роза з фільму «Здрастуйте, я ваша тітка», для якого ведучому накладали спеціальний пластичний грим.

«Це дуже копітка робота, яка займає близько 4-5 годин. Грубо кажучи, тобі приклеюють на обличчя силіконову форму, яку попередньо випікають. У такому вигляді під софітами перебувати жахливо жарко, шкіра пітніє, це все починає з'їжджати, сповзати і скочуватися. Але найскладніше – все це потім відмити. У підсумку ця справа розтягується на кілька днів», – поділився секретами створення своїх образів ведучий грандіозного проєкту каналу «Україна» Володимир Остапчук.

Незважаючи на труднощі, Володимир обожнює ці перевтілення і знає, як вони веселять глядачів.

Уже кілька місяців він живе в режимі нон-стоп, поєднуючи зйомки нового сезону шоу «МАСКА», створення власного фільму і будівництво дому. Як йому вдається все це поєднувати?

«Ніяк, – відверто зізнається Остапчук. – Ви б бачили мої графіки! Дружина телефонує моєму помічникові, щоб дізнатися, коли у мене буде вільний день. Все горить, але я вже давно звик жити в такому ритмі. Це такий кураж, який сильно заряджає і мотивує робити ще більше».

Дивіться довгоочікувану прем'єру нового сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи з 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна».

Статьи по теме
Для празднования 400-летия Хотинской битвы организуют трехдневный фестиваль
Для празднования 400-летия Хотинской битвы организуют трехдневный фестиваль

В Государственном историко-архитектурном заповеднике «Хотинская крепость» готовятся к празднованию 400-летия Хотинской битвы, состоявшейся в 1621 году. В начале осени там планируют организовать трехдневный фестиваль.
20.01.21 — 1620

Холоденко рассказала «Зiрковому шляху», почему скрывает имя отца своей дочки
Холоденко рассказала «Зiрковому шляху», почему скрывает имя отца своей дочки

Психолог Наталия Холоденко в программе «Зірковий шлях» на телеканале «Украина» рассказала, что думает о слухах о романы с женатыми мужчинами.
14.01.21 — 2814

Ведущий канала «Украина» Владимир Остапчук поделился ТОП-5 неожиданными подарками на Новый год
Ведущий канала «Украина» Владимир Остапчук поделился ТОП-5 неожиданными подарками на Новый год

Совсем скоро весь мир будет отмечать Новый 2021 год. 31 декабря в 20:00 канал «Украина» приглашает зрителей встретить его в компании самых популярных отечественных артистов, которые выступят в грандиозном шоу «Новорічна ніч на каналі «Україна». Ведущий проекта Владимир Остапчук за кулисами шоу поделился идеями оригинальных подарков, которые можно сделать близким людям.
29.12.20 — 1200