Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» і відомий кулінарний експерт Григорій Герман у рубриці «Танцюй і готуй» ділиться оригінальними рецептами найрізноманітніших страв.
Днями телезірка розповів, як приготувати корисний і поживний квасолевий паштет, який стане у пригоді навіть вегетаріанцям.
Інгредієнти:
Цибуля – 1 шт.
Відварена квасоля – 300 г
Волоський горіх – 60 г
Часник – 2 зуб.
Масло/олія – 100 г
Петрушка
Хмелі-сунелі
Паприка
Мускатний горіх
Сіль
Хліб тостовий
Пательню відправити на вогонь і додати 50 г масла або олії. Подрібнити цибулю та часник і обсмажити до прозорості. Додати до овочів сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх за смаком, а також залишки масла. Ретельно перемішати та прибрати з вогню.
Подрібнити волоський горіх і додати його до відвареної квасолі. Туди ж відправити петрушку, готову цибулю з часником. Подрібнити інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану (у разі потреби додати воду).
Подавати паштет з грінками. Смачного!
Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».