Контракти.ua

1045  —  28.12.21
«Навіщо заморочуватись?»: Злата Огнєвіч розповіла, що має прикрашати її новорічний стіл
«Навіщо заморочуватись?»: Злата Огнєвіч розповіла, що має прикрашати її новорічний стіл

31 грудня о 20:00 вийде грандіозна прем’єра шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна», яке об’єднає найпопулярніших артистів країни. За лаштунками святкового проєкту популярна співачка Злата Огнєвіч зізналась, як зустріне Новий рік і які страви хоче бачити на столі.

Переможниця першого сезону шоу-детективу «МАСКА» Злата Огнєвіч зізнається – у новорічну ніч звикла працювати і цього разу виключення не буде.

«Артисти звикли давати концерти у свята – ми живемо з цього ще досить довго, тому, думаю, не скоро зможу собі дозволити відмовитись від такого заробітку. Але це не проблема, адже на концерти можна брати з собою родину – у майбутньому так і робитиму», – розповіла Злата Огнєвіч за лаштунками шоу «Новорічна МАСКА».

Зірка давно не вживає м’яса, тож і новорічний стіл накриває досить небанально. А ось чим артистка планує пригощатись цього року:

«Ненавиджу традиційні страви, типу Олів’є чи оселедця під шубою. Не люблю їх з дитинства. Я віддаю перевагу більш легким стравам. Можу замовити або приготувати власноруч. Це може бути лазанья, салатик з морепродуктами, легкі закуски з авокадо та рибкою – все! Навіщо заморочуватись, якщо можна просто насолоджуватись атмосферою і святкувати. Я точно не з тих людей, хто стоятиме на кухні 12 годин – де потім взяти сили на свято? Я краще все замовлю і полегшу собі життя» – коментує Злата Огнєвіч на знімальному майданчику каналу «Україна».

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!