Контракти.ua

1976  —  15.02.22
Олег Панюта розповів, чим його зачарувала дружина під час знайомства
Олег Панюта розповів, чим його  зачарувала дружина під час знайомства

У День всіх закоханих популярний ведучий тижневика «Сьогодні. Підсумки» на каналі «Україна» Олег Панюта поділився спогадами про знайомство з дружиною Мариною.

Перша їхня зустріч відбулась у компанії студентів. «В одній з компаній студентів-журналіcтів звернув увагу на дівчину з дивовижними сіро-зеленуватими очима, яка не сміялася без причини, була спокійно-зважена, розсудлива. Мабудь, це мене тоді і підкупило», – розповідає Олег Панюта.

Між ними не відбулося кохання з першого погляду, але зав’язалась дружба, вони почали частіше бачитися і зустрічатися, а згодом ця дружба переросла в особливі стосунки. Телеведучий зізнається – найголовніше, чим його зачарувала дружина, – це особливим потягом до сімейного вогника, до затишної оселі, яку вона намагалася створити навіть у студентському гуртожитку, де закохані мешкали на перших порах.

У 1992 році пара одружилася, після трьох з половиною років стосунків.

«Зробили це у Московському РАГСі Києва, тихо, без свідків, і поїхали тролейбусом на Хрещатик, у кафе «Крижинка» – там були смачнющі десерти. Така злива літня була – жах! А вже потім, наприкінці літа, були і застілля-весілля, і зустрічі із родичами на Поліссі і в Криму… Ми вирішили, що маємо саме так розпочинати спільне життя. І час лише підтвердив правильність нашого рішення», – поділився спогадами телеведучий.

Нині Олег Панюта з дружиною Мариною щасливі разом 30 років. Про секрети миру та злагоди у родині телеведучого читайте в інтерв’ю «Телегіда» за посиланням https://bit.ly/3HNcDZ6.