Контракти.ua

1042  —  28.12.21
«Я не дуже релігійна людина»: Оля Полякова поділилась сімейними традиціями на свята
«Я не дуже релігійна людина»: Оля Полякова поділилась сімейними традиціями на свята

Канал «Україна» готує глядачам неймовірне музичне свято! В новорічну ніч вийде прем’єра концерту-нагородження найкращих пісень року «Музична платформа», який об’єднає найпопулярніших артистів країни. За лаштунками шоу Оля Полякова відверто розповіла, як зустрічають Різдво в її родині.

У грандіозному концерті «Музична платформа» популярна співачка, зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова виконає хіт «Взрослая девочка». Сама ж зірка зізнається – Новий рік зустрічатиме в Буковелі у колі родини, але працюючи. А ось на Різдво родина нарешті збереться за столом удома.

«Я не дуже релігійна людина, думаю, ви це вже зрозуміли по моїх піснях. Але Різдво і Великдень ми святкуємо. На Різдво, як правило, збираємось і вечеряємо. А на Великдень – печемо паски та святимо писанки. Мабуть це і все!» – зізналась Оля Полякова на знімальному майданчику каналу «Україна».

Крім того, зірка зізналась, на якісь особливі традиції в неї банально не вистачає часу. Навіть згадати улюблені новорічні фільми Полякова не може, бо ж давно не дивилася їх. Проте співачка вже почала підбивати підсумки 2021-го року, зізнається – він був дуже плідним.

«Ми тріумфально завершили тур «Королева ночі» і вже готуємо нове шоу «Доросла дівчинка». Я написала книгу і зняла кіно, випустила лінійку авторської косметики і безліч пісень! У мене видався дуже живий і плідний рік», – поділилась зірковий детектив шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Анастасія Приходько, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».