Контракти.ua

516  —  02.09.23
Закарпаття: райський відпочинок можливий
Закарпаття: райський відпочинок можливий

Відпочинок має дарувати незабутні враження, тому щороку, щойно з'являється нагода, дуже хочеться поїхати куди-небудь. Варіантів для туристів-непосид — багато. Якщо ви збираєтеся на відпочинок, але не знаєте який маршрут обрати, тоді Карпати відпочинок з дітьми Воєводино — це те, що треба!

Що робити тим, кому вже набридло постійно відпочивати на березі моря, так хочеться різноманітності та красивих мальовничих місць? Відвідати сайт https://voevodyno.com/ua/family-and-children/. Відпочинок у Закарпатті влітку, так само як і взимку, принесе відпочивальникам масу позитивних емоцій. Проведення відпочинку в такому барвистому краї, як Закарпаття, — це можливість провести відпустку не тільки захопливо, а й з користю для свого організму. 

Море чи гори?

Морські курорти — найпопулярніший вид відпочинку спекотним літом, бо дорослі й діти люблять поплескатися у воді. Тільки вартість такого відпочинку постійно зростає, спостерігається туристичний бум. Погодьтеся, не комфортно відпочивати там, де багато людей. Але це не означає, що немає альтернативного варіанту для проведення своєї відпустки. Для всіх охочих відкриває свої простори Карпати.

Закарпаття — це місце, де стоять високі гори, пагорби прикрашені зеленню, є глибокі озера, галасливі водоспади та навіть цілющі джерела. Тут можна прийняти сонячні ванни, дізнатися, що таке справжня ароматерапія, зайнятись екстремальними видами спорту, пройти курс лікування, щоб покращити свій стан здоров'я. Здається, що Закарпаття створила сама природа тільки для того, щоб людина відчула себе щасливою.

Можна вирушити на відпочинок у Воєводино, бо там дешевше, ніж у Буковелі, а спектр послуг і сервіс не гірший.

Переваги відпочинку в Закарпатті:

- Спекотна погода в гірській місцевості переноситься легше, температура повітря не перевищує позначки +27-28 градусів. Це ідеальний клімат для людей, які погано переносять літню погоду;

Влітку ціни невисокі, тому що світанок туристичного сезону починається взимку, коли випадає сніг і є всі умови для катання на лижах;

Карпати часто порівнюють зі швейцарським Церматтом. Тож у вас є можливість відпочити по-королівськи, тільки з мінімальними вкладеннями;

Чисте повітря, яке має цілющий вплив на організм;

Місцевий колорит і багата кухня. Тільки в Закарпатті ви зможете спробувати банош, реберця з баранини, традиційну випічку. Голодними не залишитеся!

Відпочинок для всіх

Відпочинок біля підніжжя величних гір підійде без винятку всім туристам: молодятам, які бажають побути на самоті, сім'ям із дітьми, бувалим мандрівникам і навіть людям у віці. Тут кожен знайде, чим себе зайняти. У Закарпатті на вас чекає лікувальна вода Поляна, басейн, рафтинг, незаймана природа, шум водоспадів, трав'яний чай і безліч пригод. Тому встигніть забронювати номер для себе.

Сміливо приїжджайте в Закарпаття, щоб не проводити своє літо на дивані!

Статьи по теме
"Я хочу вигнати ту наволоч зі своєї землі": у Мережі з'явився трейлер фільму про війну в Україні

Вихід на екрани воєнного екшину "Снайпер. Білий Ворон" запланований на День Незалежності України.
31.07.22 — 1427

«Головне, щоб вона дочекалася»: Юлія Галушка розповіла, що зробить одразу після перемоги
«Головне, щоб вона дочекалася»: Юлія Галушка розповіла, що зробить одразу після перемоги

Війна розлучила мільйони сімей та змусила хвилюватися за життя одне одного. Ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Юлія Галушка зізналась, про зустріч із ким мріє найбільше.
01.04.22 — 1506

«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.
21.02.22 — 950