Контракти.ua

901  —  25.08.21
«З Днем народження, Україно!»: VERKA SERDUCHKA, Олег Винник, NK і багато інших привітають українців зі святом
«З Днем народження, Україно!»: VERKA SERDUCHKA, Олег Винник, NK і багато інших привітають українців зі святом

У День Незалежності України, 24 серпня, о 17:40 глядачі каналу «Україна» побачать грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!», в якому візьмуть участь улюблені артисти мільйонів українців. Як проходили зйомки масштабного концерту, чому доля шоу опинилась під загрозою і які сюрпризи приготували зірки глядачам – артисти розкривають секрети святкового ефіру.

За словами креативного продюсера каналу «Україна» Владислава Філімонова, цей концерт можна без перебільшення назвати найскладнішою постановкою каналу. По-перше, виявилося, що не так просто встановити величезну конструкцію сцени на пісок, адже зйомки проходили на березі Дніпра. По-друге, напередодні стояла неймовірна спека, при +35 градусів техніці дуже складно працювати. А по-третє, 19 липня – день зйомок – запам'ятається киянам небувалим ураганом.

«Ми були готові працювати в дощ, але ми були абсолютно не готові до такого вітру. Половину світлових приладів залило так, що їх вмикати було небезпечно. А все звукове обладнання – весь вузол, який забезпечував звуком усю знімальну групу – було зруйновано. Та ми й не думали скасовувати зйомки. Наші підрядники і всі ми кинули всі сили на пошуки нового обладнання. Його збирали по всьому Києву. Привести і встановити його встигли в останній момент», – розповів Владислав Філімонов.

Частина артистів співатиме свої хіти, а деякі виконають композиції своїх колег, але презентують їх в абсолютно новому прочитанні. Наприклад, співачка Анастасія Приходько виконає всім відомий хіт Ірини Білик «Так просто». Сама Ірина Білик, крім своєї пісні «Любовь яд», також заспіває трек «Океанами стали» з репертуару ALEKSEEV. А ось ALEKSEEV презентує композицію «Зіронька» Олександра Пономарьова.

Порадує глядачів новою версією композиції Гайтани «Два вікна» Артем Пивоваров, та у виступі глядачі почують і ноти його суперхіта «Дежавю», який підірвав усі українські чарти.

«Це буде такий римейк, обіцяю – дуже цікавий, – розкриває карти артист. – Пам'ятаю, в юнацькі роки я співав на конкурсах пісні Гайтани. Вона, на мій погляд, – один з найбільш фірмових музикантів нашої країни. Її голос, манера виконання дуже надихали мене».

Переможниця «Євробачення» Руслана в святковому шоу каналу «Україна» виконає свій хіт «Дикі танці». А легендарний гурт «ВВ» виступить з однією з найпопулярніших українських пісень «День народження». Виявляється, створюючи цей хіт, його автори вкладали в нього дещо інший сенс, ніж зараз звикли вважати.

«Коли ми з «ВВ» писали цю пісню, то замислювали, що це народження відчуттів, кохання. Але так сталося, що ми граємо її на усіх визначних датах – днях народження, ювілеях і тепер, що дуже відповідально – на ювілеї нашої неньки України», – зазначив Олег Скрипка за лаштунками шоу «З Днем народження, Україно!»

Популярна співачка, капітан зіркової «сотні» нового вокального проєкту «Співають всі!» Наталія Могилевська виконає свої хіти «Я завелась» і «Відірватись від землі», суперстар NK | Настя Каменських порадує шанувальників неймовірно чуттєвою піснею «Обіцяю», всенародна улюблениця VERKA SERDUCHKA запалить під композиції «Гуляночка», «Make It Rain Champagne» і «Dancing Lasha Tumbai», а Олег Винник заспіває свою легендарну «Вовчицю» та хіт Христини Соловій «Тримай». І яке ж свято без виступу Олі Полякової, яка своєю енергією і драйвом заряджає всіх навколо.

Також у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» побачать вражаючі виступи MONATIK, Макса Барських, TAYANNA, Павла Зіброва, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Статьи по теме
«Якщо під маскою Жирафи Таюне – я йду звідси і відмовляюсь від концертів»: Олег Винник зробив гучну заяву
«Якщо під маскою Жирафи Таюне – я йду звідси і відмовляюсь від концертів»: Олег Винник зробив гучну заяву

У півфіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», загострюються нові пристрасті. Зіркові детективи почули у голосі меланхолійної Жирафи беквокалістку Олега Винника – співачку Таюне. Як поставився до такого повороту сам артист?
22.12.21 — 1905

«Фантастична ніч на каналі «Україна»: Олег Винник решил сменить образ
«Фантастична ніч на каналі «Україна»: Олег Винник решил сменить образ

31 декабря в 20:00 канал «Украина» подарит своим зрителям грандиозное шоу под названием «Фантастична ніч на каналі «Україна». Во время съемок проекта звезды удивляли необычными постановками, сложными хореографическими номерами и, конечно, яркими нарядами.
13.12.18 — 4792