Контракти.ua

1911  —  22.12.21
«Якщо під маскою Жирафи Таюне – я йду звідси і відмовляюсь від концертів»: Олег Винник зробив гучну заяву
«Якщо під маскою Жирафи Таюне – я йду звідси і відмовляюсь від концертів»: Олег Винник зробив гучну заяву

У півфіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», загострюються нові пристрасті. Зіркові детективи почули у голосі меланхолійної Жирафи беквокалістку Олега Винника – співачку Таюне. Як поставився до такого повороту сам артист?

Фіналістка другого сезону гіпершоу «МАСКА» Жирафа у дев’ятому випуску здивувала всіх ліричним і професійним виконанням пісні «Позови меня с собой» співачки Алли Пугачової. Насолодившись виступом, Оля Полякова зробила досить цікаве припущення, що під маскою Жирафи, до якої так наполегливо залицяється DZIDZIO, ховається беквокалістка Олега Винника – співачка Таюне.

«Таюне! Так-так, я не знаю Таюне! Люди добрі, дуже важлива річ – якщо це Таюне, то я залишаю цей проєкт, ба більше, я відмовляюсь від усіх концертів! Адже так розвести мене – нереально!» – заявив Олег Винник.

Зірковий колега Винника, не звертаючи увагу на припущення, попросив слово і продовжив підбивати клини до учасниці.

«Взагалі-то зараз я маю говорити! Я весь тиждень до цього готувався, шукав дещо – поїхав у село, відкрив стареньку хату і знайшов старинне, дуже цінне для моєї родини радіо. Та оскільки Жирафа колекціонує антикварні речі, вирішив подарувати його їй. А ще я передзвонив на всі радіостанції і попросив поставити для тебе мою пісню «Моя любов». Це для тебе, Жирафо!» – розповів DZIDZIO в ефірі шоу «МАСКА».

Пізніше детектив знову вибіг на сцену та поцілував Жирафу. Така поведінка тільки підігріла пристрасті. А хто ховається під образом меланхолійної красуні, стане відомо вже у новому випуску гіпершоу!

Дивіться суперфінал шоу-детективу «МАСКА» у суботу, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».