Контракти.ua

1182  —  20.12.21
«Музична платформа»: Олег Кензов вперше прокоментував свій скандальний концерт у Бердянську
«Музична платформа»: Олег Кензов вперше прокоментував свій скандальний концерт у Бердянську

Влітку мережа спалахнула заголовками, мовляв популярний артист Олег Кензов вийшов на свій виступ у стані алкогольного сп’яніння. Весь цей час співак ніяк не реагував на ці новини. За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, Олег Кензов вперше прокоментував цей скандал.

Інтернет досі рясніє заголовками про те, що Олег Кензов нібито з’явився на своєму виступі в Бердянську напідпитку. Деякі відвідувачі концерту записали і виклали в мережі відео, на яких співак розкидається кросівками та жонглює мікрофоном. Однак сам Кензов запевняє, що був тоді абсолютно тверезим, а його слова просто вирвали з контексту.

«Жодна людина тоді не пішла з виступу. Я кожного разу на своєму концерті знімаю «шузи» і кидаю. Люди просто вирізали це з контексту і так вийшло. Ну не зловив кілька разів мікрофон – буває. У мене нещодавно був корпоратив, і люди сказали: «Не повірите, де нам ваш концерт сподобався». Я запитую: «Де?», а мені у відповідь – в Бердянську. Де це відео, ніби я п’яний. Я там не п’яний. Ось зараз з вами на інтерв’ю хтось може теж подумає, що я нетверезий, але це не так. Я просто весела людина. Чесно кажучи, я взагалі не вживаю. Я така людина, якій не можна навіть 50 грамів», – зазначив Олег Кензов в інтерв’ю з журналістами програми «Зірковий шлях» за лаштунками «Музичної платформи».

А на запитання про новорічні традиції, які він підтримує, артист відповів так:

«Новорічна традиція – в цьому році бути тверезим. І сподіваюся, до кінця життя вона буде незмінна», – сказав співак в інтерв’ю каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Павло Зібров, Ірина Федишин, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Статьи по теме
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.
21.02.22 — 950

«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу
«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу

Вже в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Лілія Ребрик. За лаштунками проєкту вона поділилась новорічною сімейною традицією, якій не зраджує багато років.
29.12.21 — 1285

«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік
«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік

Вже 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже прем’єру шоу «Новорічна МАСКА», яка об’єднає найпопулярніших людей країни. Співачка Анастасія Приходько з’явиться у проєкті, щоб привітати глядачів з прийдешніми святами і розгадати головну загадку – хто сховався під яскравими зимовими образами. За лаштунками зірка пригадала найсумнішу історію, яка трапилась з нею у святкову ніч.
24.12.21 — 999