Контракти.ua

1412  —  08.12.21
«Це неповага!»: у шоу «МАСКА» DZIDZIO обурився через учасницю і попросив вигнати її завчасно
«Це неповага!»: у шоу «МАСКА» DZIDZIO обурився через учасницю і попросив вигнати її завчасно

Сьомий випуск другого сезону гіпершоу «МАСКА» шанувальники вже назвали найскандальнішим. А все через витівки героїв і зіркових детективів в ефірі каналу «Україна». Не став відставати і приголомшливий Скандал. Які загадки та сюрпризи залишила зірка під маскою своїм зірковим колегам і чому лише Оля Полякова стала на її бік?

В ефірі суперпопулярного шоу «МАСКА» провокаційний та епатажний Скандал виконав пісню «Зима в сердце» гурту «Гости из Будущего», а завершивши співати, зник зі сцени. Щоправда, учасниця залишила чорну скриньку, в якій завчасно приховала підказку про себе. На такий хід детективи відреагували не дуже позитивно.

«І це що – повага до глядачів? До детективів? Що взагалі коїться?» – обурився зірковий детектив проєкту DZIDZIO.

У чорній скрині Скандал залишив лише одну річ – портрет султана із серіалу «Величне століття. Роксолана». Так, за словами експертів, під маскою можуть ховатись акторки Ольга Сумська чи Ксенія Мішина, співачки Ані Лорак або MARUV.

Під час голосування героїня також не з’явилась на сцені шоу. Замість неї бодігарди знову винесли скриню.

«Я взагалі не розумію, що це за номер? Така неповага! Скандал просто плюнула на нас! Але ж правила – є правила! Якщо я не хочу за неї голосувати і треба буде зняти маску, як бути? Розкриваємо Скандал!» – прокоментував DZIDZIO в ефірі каналу «Україна».

Відкривши ящик, детективи побачили напис: «Я у залі» й почали ретельно шукати героїню – усі, окрім Андрія Данилка: «Я ж нічого не бачу, продюсери, видайте мені бінокль! Де Скандал? Ану йди сюди! От не розумію, чому саме я маю бути Шерлоком Холмсом? Наче я вівчарка… Олю, знайди вже той Скандал, адже тобі краще знайоме це слово».

Як би не намагались детективи, відшукати учасницю їм не вдалось. Але перед голосуванням Оля Полякова таки звернулася до глядачів і попросила не слухати DZIDZIO, адже основна суть будь-якого скандалу – епатувати. І глядачам скоріш за все сподобалась гра у хованки, тож вони підтримали маску. А чи вдасться Скандалу дійти до фіналу – стане відомо зовсім скоро!

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Статьи по теме
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.
21.02.22 — 950

«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу
«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу

Вже в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Лілія Ребрик. За лаштунками проєкту вона поділилась новорічною сімейною традицією, якій не зраджує багато років.
29.12.21 — 1285

«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік
«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік

Вже 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже прем’єру шоу «Новорічна МАСКА», яка об’єднає найпопулярніших людей країни. Співачка Анастасія Приходько з’явиться у проєкті, щоб привітати глядачів з прийдешніми святами і розгадати головну загадку – хто сховався під яскравими зимовими образами. За лаштунками зірка пригадала найсумнішу історію, яка трапилась з нею у святкову ніч.
24.12.21 — 999