Контракти.ua

439  —  01.12.21
На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту
На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту

Іноді, щоб прокинутися і зрозуміти, чому життя стоїть на місці, потрібна шокова терапія. Саме вона була необхідна одній із учасниць програми «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Але дівчина не одразу зрозуміла, що з нею відбувається.

Уявіть, що вас вводять у кімнату, де лежать квіти, горять свічки та стоїть фото. Саме ваше фото. І чийсь голос каже, що сьогодні – останній день у вашому житті. Неприємні відчуття, правда?

«Іноді потрібно влаштувати людині шокову терапію, щоб вона зрозуміла: якщо тобі дане життя, його потрібно прожити, а не існувати без цілей, планів та амбіцій», – пояснив сенс експерименту ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов.

Деякі люди про щось мріють, але роками нічого не роблять. Їх навіть не турбує питання: «Чому в моєму житті так нічого і не змінилося?»

Якщо ви не проти такого експерименту і теж хочете зрушити з мертвої точки, то запитайте себе: «Що б я собі сказала, якби це був мій останній день у житті?», «Що я хотіла, але так і не встигла зробити?»

Наприклад, учасниця проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» поділилася, що завжди мріяла відкрити тату-салон, але й досі не просунулась ні на крок до своєї мрії.

Психолог Сергій Ніжельський порадив поставити собі такі питання: «Що мені заважає здійснити своє бажання?», «Чи я слідую якомусь плану, щоб досягти своєї мети?»

Проживаючи свій останній день, потрібно назвати п'ять конкретних речей, які ви хочете залишити у своєму минулому. Наприклад, лінощі, через які досі не вдалося нічого зробити. Безвідповідальність, відсутність амбіцій, метушливість чи безглуздість. У кожного буде свій список того, з чим настав час попрощатися.

«А потім важливо прописати свою мету, намітити план, як ви до неї йтимете, і перестати виправдовуватися, а почати щось робити», – порадив арт-коуч Юрій Царьов.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний  сезон шоу «Місія: краса»
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний сезон шоу «Місія: краса»

У понеділок, 28 лютого, о 10:20 на телеканалі «Україна» стартує ювілейний та найяскравіший сезон проєкту «Місія: краса». Градус напруги між героями програми зросте до максимуму, а перевтілення будуть настільки вражаючими, що учасники подекуди не впізнаватимуть себе в дзеркалі.
23.02.22 — 526

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань

Чому одні дівчата швидко створюють стосунки, а інші ходять на тренінги, реєструються на сайтах знайомств, намагаються бути в центрі уваги, але, як і раніше, на самоті? Ведучий програми «Я везу тобі красу» Юрій Царьов на каналі «Україна» пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці дівчат.
26.11.21 — 705

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, що зазвичай транслює одяг самотніх дівчат
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, що зазвичай транслює одяг самотніх дівчат

«Я ношу той одяг, у якому мені зручно» – цю фразу топ-стиліст Юрій Царьов доволі часто чує від героїнь проєкту «Я везу тобі красу». Чому тоді чоловіки проходять повз? Вони не бачать у цьому «зручному образі» привабливу дівчину? Їм нецікаво за нею спостерігати? Ведучий каналу «Україна» пояснив, що «розповідає» одяг жінки чоловікам.
16.11.21 — 646