Контракти.ua

640  —  16.11.21
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, що зазвичай транслює одяг самотніх дівчат
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, що зазвичай транслює одяг самотніх дівчат

«Я ношу той одяг, у якому мені зручно» – цю фразу топ-стиліст Юрій Царьов доволі часто чує від героїнь проєкту «Я везу тобі красу». Чому тоді чоловіки проходять повз? Вони не бачать у цьому «зручному образі» привабливу дівчину? Їм нецікаво за нею спостерігати? Ведучий каналу «Україна» пояснив, що «розповідає» одяг жінки чоловікам.

Ті українки, які прийшли на мейковер-шоу «Я везу тобі красу», обирають гарні речі, мають свій смак та стиль, але при цьому чоловіки проходять, не звертаючи уваги, наче дівчина одягла плащ-невидимку. Вона є, ходить вулицями, працює, мандрує, але її не помічають. Якщо ви відчуваєте те саме, тоді дізнайтеся, в чому ми іноді дуже помиляємся.

Наш одяг транслює те, що ми приховуємо навіть від самих себе. Нам дуже хочеться зустріти коханого чоловіка, але ми ніби одягаємо броню.

Наприклад, стиль мілітарі «говорить» про нас: «Я сильна, зможу з усім упоратися сама». Мішкуватий та непомітний одяг, в якому зручно і комфортно – «Мені й так добре, не підходь до мене». Прозорі та короткі сукні викликають у чоловіків питання: «Що і кому ви намагаєтеся довести?» Мультяшні вставки, динозаври, веселі мотиви в образі – «У цьому одязі мені зручно, я несу радість оточуючим».

За словами Юрія Царьова, чоловік звертає увагу на дівчину, коли помічає сексуальність в образі. Це не означає, що потрібно обирати відверті вбрання, надто яскраві прикраси, блискітки та стрази. Але, наприклад, комічний образ нівелює секс, бо жінка транслює своїм виглядом: «Мені й так весело, я можу бути тобі хорошим другом».

Ви хочете сховатися від усіх у одязі, який роками носите? Стати своїм хлопцем, купуючи такий самий реглан, як у друга? Розважати людей, надягаючи топи з мультяшними героями? Натрапити на аб'юзера, демонструючи фігуру надто відвертим вбранням, чи все ж таки зустріти гідного чоловіка?

«Поставте собі запитання: «Про що говорить ваш одяг оточуючим?» – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. І перша відповідь зазвичай найправильніша.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

Статьи по теме
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, чому після тренінгів саморозвитку немає результатів
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, чому після тренінгів саморозвитку немає результатів

Вже цієї осені стартує проєкт «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов розповів, чому отримані знання на тренінгах та майстер-класах іноді не працюють. Арт-коуч і топ-стиліст навів приклад, згадавши свою поїздку в Індію.
21.09.21 — 567