Контракти.ua

705  —  26.11.21
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань

Чому одні дівчата швидко створюють стосунки, а інші ходять на тренінги, реєструються на сайтах знайомств, намагаються бути в центрі уваги, але, як і раніше, на самоті? Ведучий програми «Я везу тобі красу» Юрій Царьов на каналі «Україна» пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці дівчат.

Учасниці проєкту «Я везу тобі красу» під час роботи з ведучим та арт-коучем Юрієм Царьовим розібралися, що раніше заважало їм збудувати стосунки.

Перша помилка

Якщо в дитинстві не було моделі щасливої ​​сім'ї – я не матиму щастя в особистому житті

Образа – це дитяча реакція дорослої людини на дії близьких. Дуже легко звинувачувати у всіх своїх проблемах батьків. Але заради власного щастя треба зрозуміти та прийняти: «Батьки були молоді, це їхні помилки. Я беру відповідальність за своє життя та починаю створювати свої правила щасливих стосунків».

Друга помилка

Мене покинули, значить, я не варта того, щоб мене полюбили

Коли батько йде з сім'ї, а потім ще й мама будує своє життя, не звертаючи уваги на дитину, то у дівчини з'являється переконання: «Я нікому не потрібна, мене нема за що любити, я сіра та нецікава». Думаючи так, дівчина в дорослому житті приваблює чоловіків, які її знецінюють.

Найпростіше називати себе «нецікавою», «негідною», «старою та страшною» і нічого не робити. А ви спробуйте спочатку для себе стати цікавою та крутою. Тоді поруч обов'язково з'явиться чоловік, який захоче бути з вами. Бо знецінювати себе – це найпростіше, що можна робити кожний день.

Третя помилка

Я залишусь одна, тому що мені не вдається побудувати стосунки

«Ніколи не кажіть собі «я не зможу», – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Тому що зможете, якщо захочете. Але одними словами справі не допоможеш, потрібні дії. І вони не завжди комфортні, і багато змін проходять через біль. Але при цьому важливо знати, що ви не тільки зможете, а ще й гідні найкращого».

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний  сезон шоу «Місія: краса»
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний сезон шоу «Місія: краса»

У понеділок, 28 лютого, о 10:20 на телеканалі «Україна» стартує ювілейний та найяскравіший сезон проєкту «Місія: краса». Градус напруги між героями програми зросте до максимуму, а перевтілення будуть настільки вражаючими, що учасники подекуди не впізнаватимуть себе в дзеркалі.
23.02.22 — 526

На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту
На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту

Іноді, щоб прокинутися і зрозуміти, чому життя стоїть на місці, потрібна шокова терапія. Саме вона була необхідна одній із учасниць програми «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Але дівчина не одразу зрозуміла, що з нею відбувається.
01.12.21 — 439

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, що зазвичай транслює одяг самотніх дівчат
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, що зазвичай транслює одяг самотніх дівчат

«Я ношу той одяг, у якому мені зручно» – цю фразу топ-стиліст Юрій Царьов доволі часто чує від героїнь проєкту «Я везу тобі красу». Чому тоді чоловіки проходять повз? Вони не бачать у цьому «зручному образі» привабливу дівчину? Їм нецікаво за нею спостерігати? Ведучий каналу «Україна» пояснив, що «розповідає» одяг жінки чоловікам.
16.11.21 — 646