Контракти.ua

832  —  24.02.22
«Впевнений – все буде добре»: Анатолій Анатоліч поділився лайфхаками, як зберігати спокій у нелегкий час
«Впевнений – все буде добре»: Анатолій Анатоліч поділився лайфхаками, як зберігати спокій у нелегкий час

Ведучий програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Анатолій Анатоліч поділився дієвими порадами, як не піддаватися паніці та залишатись спокійним.

Популярний телеведучий і блогер Анатолій Анатоліч запевняє – у жодному випадку не збирається залишати свою країну. Телезірка радить усім українцям зберігати спокій та підтримувати одне одного.

«У мене троє дітей і, звісно, я переймаюся ситуацією, яка зараз склалася на наших кордонах. Знаю, що люди намагаються усіляко підготуватися до можливого нападу наших сусідів – хтось поповнює запаси води, хтось купує гречку, а хтось і взагалі – зброю. Я нічого з переліченого не робив, бо впевнений, що все буде добре. Вірю в нашу потужну армію та цілковито довіряю хлопцям, які стоять на кордоні», – коментує ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч.

І якщо повністю відсторонитись від новин та думок про політичну ситуацію в країні наразі просто неможливо, є один спосіб позбутись зайвої тривожності, яким телезірка користується досить часто:

«Однозначно – це спорт: на пробіжку, в зал, побити грушу – працює ідеально!» – поділився власним лайфхаком Анатолій Анатоліч.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».