Контракти.ua

892  —  29.11.21
Андрій Данилко і DZIDZIO відгадали, хто ховався в образі Пальчіки в гіпершоу «МАСКА»
Андрій Данилко і DZIDZIO відгадали, хто ховався в образі Пальчіки в гіпершоу «МАСКА»

Шостий ефір грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна» в самому розпалі. На початку випуску глядачі познайомились із VIP-гостею проєкту – співочою та балакучою Пальчікою, створеною за малюнком маленького шанувальника шоу. На сцені «МАСКИ» героїня підкорила детективів своїм ніжним голосом, завдяки чому їм вдалося розсекретити зірку в костюмі – там маскувалась солістка гурту «KAZKA» Олександра Заріцька.

Щойно таємнича Пальчіка з’явилась на сцені, детективи відзначили оригінальність цієї маски. А Андрій Данилко навіть запросив творця цього образу, 8-річного Єлисея, відгадувати особу зірки разом з ними. Маленький фанат гіпершоу «МАСКА» був переконаний, що в цьому образі замаскувалась співачка Jerry Heil. Так само вважала й Оля Полякова.

А ось DZIDZIO звернув увагу на підказку про Пальчіку, в якій показували німб над головою. Тому він вирішив поцікавитись у героїні, чи має вона пряме відношення до композиції «Свята», на що Пальчіка відповіла, що ця пісня має відношення до кожного.

Хоч як учасниця не намагалась приховати свій голос, та тембр її видав. DZIDZIO й Андрій Данилко були впевнені – там точно приховується Олександра Заріцька.

«У мене був один випадок, пов'язаний з нею, – зазначив Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна» і поставив героїні питання, – Пальчіко, скажи, будь ласка, чи не просила ти в мене запальничку біля будинку за адресою Хрещатик, 25, у дворі?»

Оригінальна гостя гіпершоу «МАСКА» відповіла, що просила не запальничку, а дещо інше.

«Це вона! Саша Заріцька! Вона себе здала», – вигукнув переконаний у правильності своєї здогадки Данилко.

І коли героїня зняла маску, всі побачили, що в цьому образі справді ховалась солістка гурту «KAZKA» Олександра Заріцька.

«Я дивилась перший сезон «МАСКИ» і думала, що виступати в цих костюмах трохи легше. Моя Пальчіка дуже яскрава, з блискітками – все, як я люблю. Але костюм дійсно сковує рухи – я навіть раз мало не впала, коли йшла зі сцени. При цьому тобі весь час потрібно думати, як поводитись, як відповідати, щоб не видати себе. Це дуже цікавий досвід! За цим грандіозним шоу стоїть величезна команда, яка створює дива. Це справжня казка!» – поділилась своїми враженнями Олександра Заріцька.

А кого ще розсекретять глядачі в цьому ефірі?

Дивіться грандіозне шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Статьи по теме
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.
21.02.22 — 938

«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу
«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу

Вже в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Лілія Ребрик. За лаштунками проєкту вона поділилась новорічною сімейною традицією, якій не зраджує багато років.
29.12.21 — 1282

«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік
«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік

Вже 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже прем’єру шоу «Новорічна МАСКА», яка об’єднає найпопулярніших людей країни. Співачка Анастасія Приходько з’явиться у проєкті, щоб привітати глядачів з прийдешніми святами і розгадати головну загадку – хто сховався під яскравими зимовими образами. За лаштунками зірка пригадала найсумнішу історію, яка трапилась з нею у святкову ніч.
24.12.21 — 999