Контракти.ua

600  —  10.11.21
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, у якому разі зміни у житті приведуть до бажаних результатів
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, у якому разі зміни у житті приведуть до бажаних результатів

Ви вирішили з понеділка кардинально змінити своє життя? Прислухалися до порад коуча або психолога, викинули з шафи старі речі, зробили круту стрижку, сходили декілька разів у спортзал, але… Жодних результатів. Ведучий каналу «Україна» і топ-стиліст Юрій Царьов пояснив у програмі «Я везу тобі красу», про що дехто з нас все ж таки забуває.

Багато українок готові змінюватись, щоб зустріти своє кохання. Деякі з них саме з цією метою прийшли на проєкт «Я везу тобі красу». І під час роботи з ведучим каналу «Україна» Юрієм Царьовим вони зрозуміли, що раніше робили не так.

Порада 1

Аналізуйте те, що ви говорите про себе

Арт-коуч і ведучий Юрій Царьов неодноразово звертав увагу учасниць мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на те, що вони говорили про себе. Дуже часто це звучить як мантра, в яку дівчата беззастережно вірять.

Навіть у коментарях до проєкту можна прочитати, що саме деякі глядачки пишуть про стосунки: «Сьогодні чоловікам потрібна жінка тільки на одну ніч». І багатьох дівчат не переконати у протилежному. Але ж у світі достатньо прикладів, коли чоловіки закохуються, запрошують на побачення, одружуються та люблять свою дружину.

Одна з героїнь шоу часто повторювала: «Мені 35 років, я не маю дітей, я не була одружена, я не маю бізнесу. Хто на мене таку подивиться?»

«Чоловіки не помічають таку дівчину не тому, що вона не має бізнесу або їй 35 років, – пояснив Юрій Царьов у мейковер-шоу «Я везу тобі красу». – У неї немає стосунків, бо вона вважає, що не гідна кохання».

Порада 2

Уявляйте в деталях свої майбутні стосунки, успіх і зміни

Багато хто починає щось робити із запалом, але через певний час здувається. Кудись зникає мотивація, не видно результатів.

Дуже важливо навчитися представляти в деталях те, що ви хочете в майбутньому. Якими ви уявляєте свої стосунки? Куди ви поїдете відпочивати? Як ви проводитимете вдвох із коханою людиною вихідні?

Ці уявлення допомагають побачити, що можна робити вже сьогодні, щоб мрії почали здійснюватися. Якщо ви бажаєте разом подорожувати машиною – було б непогано піти на курси водіння. Якщо ви хочете бачити поряд чоловіка зі спортивною статурою – що заважає розпочати займатися самій?

Порада 3

Змінюйте свої переконання

Зміни не відбуваються за день, навіть щоб з'явилися кубики преса, потрібно регулярно робити вправи. Але часто дівчата самі прогнозують свої невдачі.

Відомо, що коли людина займається чимось 21 день, вона може побачити помітні результати.

«Але коли дівчина каже мені: «У мене однаково нічого не вийде. Навіть за 21 день», я розумію, що саме так і буде, – зізнався ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» Юрій Царьов. – Вона заздалегідь визначила, що на неї чекає».

За словами ведучого каналу «Україна», дуже важливо розуміти, у що саме ви вірите: у те, що ви варті кохання чи на вас ніхто не зверне уваги. Якщо ви переконані, що все даремно, то через певний час перестаєте щось робити, тому що ви в це повірили. Але коли ви дуже хочете змінитись, тоді беретесь за справу, стаєте собі другом, помічаєте свої перші досягнення і незабаром розумієте, що кохання та щастя вже не за горами.

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

 

Статьи по теме
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний  сезон шоу «Місія: краса»
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний сезон шоу «Місія: краса»

У понеділок, 28 лютого, о 10:20 на телеканалі «Україна» стартує ювілейний та найяскравіший сезон проєкту «Місія: краса». Градус напруги між героями програми зросте до максимуму, а перевтілення будуть настільки вражаючими, що учасники подекуди не впізнаватимуть себе в дзеркалі.
23.02.22 — 539

На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту
На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту

Іноді, щоб прокинутися і зрозуміти, чому життя стоїть на місці, потрібна шокова терапія. Саме вона була необхідна одній із учасниць програми «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Але дівчина не одразу зрозуміла, що з нею відбувається.
01.12.21 — 453

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань

Чому одні дівчата швидко створюють стосунки, а інші ходять на тренінги, реєструються на сайтах знайомств, намагаються бути в центрі уваги, але, як і раніше, на самоті? Ведучий програми «Я везу тобі красу» Юрій Царьов на каналі «Україна» пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці дівчат.
26.11.21 — 718