Контракти.ua

1105  —  10.11.21
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, яка поведінка допоможе кожній жінці знайти свою половинку та вийти заміж
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, яка поведінка допоможе кожній жінці знайти свою половинку та вийти заміж

Переймаєтесь через те, що ніколи не створите власної сім’ї? Як заспокоїтись – знає ТОП-психологиня та коуч Олена Адамова. У постійній рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» експертка дала дієві поради, як не впадати у відчай, якщо вам вже не 20-ть і ви досі не заміжні.

«Замість того, щоб переживати, що ви не виходите заміж, запитайте себе: що ви для цього робите, яке ваше уявлення про сучасних чоловіків, якою ви бачите себе та який чоловік може бути поряд, де ви буваєте, щоб з такими познайомитись? А ще як ви знайомитесь – чи відкриті ви до чоловіків та прийняття їхньої допомоги?» – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Експертка радить поставити перед собою задачу – фіксувати риси всіх чоловіків, які зустрічаються на вашому шляху – у кого гарний вигляд, привабливі очі чи посмішка. У кожному чоловіку треба знайти хоча б три переваги. Адже неможливо вийти заміж за найкращого чоловіка з тих, які вам зустрічаються, якщо ви не поважаєте сильну стать.

Також налагодити спілкування з чоловіками допоможуть такі кроки:

просити допомоги у чоловіків та дякувати за неї: почніть із найлегшого – щоб друг або гарний знайомий допоміг піднести сумку до машини, відкрити двері чи знайти щось в інтернеті;

попрацювати над своїми соціальними мережами: зробіть професійну фотосесію, але не з суперпрофесійним мейком та зачіскою, які роблять вас невпізнаною;

оновити гардероб: зайдіть у доступні для себе магазини та попросіть консультантів підібрати вам нові образи. Придивіться та поверніться через кілька днів, щоб ще раз подивитись на себе нову, полюбити себе новою;

додайте у своє життя нові захоплення та хобі: що допоможе вам відкритись та стати ще більш цікавою: спорт, вокал, танці тощо;

відвідуйте місця, де бувають цікаві вам чоловіки: на конференціях, виставках, професійних форумах. Це допоможе вам здобути нові знання, розширити свій кругозір та завести нові знайомства.

«Ви зливаєте неймовірну кількість ресурсів на паніку: «Я ніколи не вийду заміж». Але насправді є маса незаміжніх жінок 30-35 років, які навіть не думають про новий статус та дітей і при цьому не відчувають себе невдахами. Замість цього змістіть акцент на те, наскільки ви цікава, красива та незалежна жінка, а повз таку неможливо пройти», – розповіла Олена Адамова в «Ранку з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Статьи по теме
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова поділилася правилами виховання сина
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова поділилася правилами виховання сина

Написано дуже багато книг та рекомендацій, що потрібно та важливо робити батькам, але в кожній сім'ї все одно є свої правила виховання. Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна» Любава Грешнова навела свій приклад.
24.12.21 — 1014

Валерій Меладзе розповів на шоу «Співають всі», як допомагає дружині доглядати за маленькою донькою
Валерій Меладзе розповів на шоу «Співають всі», як допомагає дружині доглядати за маленькою донькою

Уже в суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде новий випуск масштабного талант-шоу «Співають всі!» Популярний співак Валерій Меладзе, який став зірковим гостем одного з ефірів проєкту, розповів, як переживає розлуку з близькими і чому тривалий час після народження доньки відмовлявся їздити в інші міста і країни.
09.09.21 — 1223

Откровенно и душевно: ведущий канала «Украина» Григорий Герман сделал публичное признание в любви
Откровенно и душевно: ведущий канала «Украина» Григорий Герман сделал публичное признание в любви

Ведущий программы «Ранок з Україною» на канале «Украина» Григорий Герман растрогал подписчиков искренним и личным постом, посвящённым его супруге, ведущей Ирине Фроловой. В своих соцсетях звезда телеэкранов признался, что только в 34 года узнал, что такое настоящее счастье.
28.12.20 — 1506