Контракти.ua

481  —  05.11.21
Героїня мейковер-шоу «Я везу тобі красу» дізналась про ТОП-3 поширені помилки при знайомстві з чоловіком
Героїня мейковер-шоу «Я везу тобі красу» дізналась про ТОП-3 поширені помилки при знайомстві з чоловіком

Чому після знайомства чоловік не дзвонить та не пропонує знову зустрітися? Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов запросив на передачу психолога Андрія Мазуренка, який розповів, чому деякі дівчата при всій своїй красі та талантах залишаються одні, і як це виправити.

Героїні програми «Я везу тобі красу» під час випробувань на проєкті дізнаються, чому чоловіки обирають та закохуються в інших дівчат, а на них навіть не звертають уваги. Психолог Андрій Мазуренко пояснив типові помилки при знайомстві з чоловіком.

Перша помилка – агресивна поведінка

Деякі дівчата вже під час знайомства беруть чоловіка нахрапом. Вони майже з першої хвилини намагаються керувати ним.

«Як менше натиску у спілкуванні, будьте м'якшими, не поспішайте і не тисніть на людину», – порадив психолог Андрій Мазуренко.

«Не домінуйте, а йдіть у спілкуванні за чоловіком, – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Якщо він намагається вас підколоти, тримайте удар, але поводьтеся спокійно».

Друга помилка – відверті вбрання.

Навіть якщо у вас спортивна фігура і вам є що показати, для цього не обов'язково вдягати надто короткі спідниці чи прозорі сукні. Чоловік любить додумувати, уявляти, йому потрібна загадка. Коли у вас вже на першій зустрічі відверте декольте та відкритий живіт, стосунки навряд чи продовжаться. Всерйоз вас не сприйматимуть.

«Не потрібно одразу показувати всі свої переваги. Коли дівчина демонструє фігуру відвертим вбранням, на неї зверне увагу хіба що аб'юзер», – сказав експерт.

Третя помилка – надто багато розмов про себе.

Дуже часто дівчата забувають поцікавитись своїм співрозмовником, натомість демонструють усі свої таланти, розповідають про своє минуле, хизуються перемогами.

«Менше фактів про себе, у жодному разі не обманюйте, але й не викладайте всі таємниці про себе, – порадив Андрій Мазуренко. – Нехай залишиться інтрига. Говоріть про себе коротко».

Наприкінці зустрічі можна дати чоловікові свій контакт через соцмережі. Якщо він зацікавився, тоді неодмінно напише.

«Обов'язково скажіть, що ви чекатимете від нього повідомлення. Чоловікам потрібна конкретика», – пояснив експерт.

Якщо слідувати цим простим правилам, можна відразу побачити, як зміниться ставлення до вас. Чоловіки тоді вже інакше дивляться на вас і сприймають ваші переваги.

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

 

Статьи по теме
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний  сезон шоу «Місія: краса»
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний сезон шоу «Місія: краса»

У понеділок, 28 лютого, о 10:20 на телеканалі «Україна» стартує ювілейний та найяскравіший сезон проєкту «Місія: краса». Градус напруги між героями програми зросте до максимуму, а перевтілення будуть настільки вражаючими, що учасники подекуди не впізнаватимуть себе в дзеркалі.
23.02.22 — 526

На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту
На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту

Іноді, щоб прокинутися і зрозуміти, чому життя стоїть на місці, потрібна шокова терапія. Саме вона була необхідна одній із учасниць програми «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Але дівчина не одразу зрозуміла, що з нею відбувається.
01.12.21 — 439

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань

Чому одні дівчата швидко створюють стосунки, а інші ходять на тренінги, реєструються на сайтах знайомств, намагаються бути в центрі уваги, але, як і раніше, на самоті? Ведучий програми «Я везу тобі красу» Юрій Царьов на каналі «Україна» пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці дівчат.
26.11.21 — 705