Контракти.ua

607  —  01.11.21
Нові стосунки, схуднення та щасливе інтимне життя: учасниці проєкту «Я везу тобі красу» кардинально змінюються після участі в шоу
Нові стосунки, схуднення та щасливе інтимне життя: учасниці проєкту «Я везу тобі красу» кардинально змінюються після участі в шоу

На каналі «Україна» йде грандіозне мейковер-шоу «Я везу тобі красу». Його учасниці хочуть знайти особисте щастя. А якщо сильно захотіти – все вийде. Деякі героїні програми вже поділилися крутими змінами в житті.

Якщо ви ще не бачили перший випуск мейковер-шоу «Я везу тобі красу», поспішайте подивитися його в YouTube на сторінці каналу «Україна». На вас чекає досить відверта історія жінки, яка хоче вийти заміж, але спочатку була не готова поглянути на речі та своє життя під іншим кутом.

«Мейковер-шоу «Я везу тобі красу» – це проєкт, героїнями якого є самотні українки. Але вони поки що самотні. Ці дівчата та жінки мали невдалі спроби побудувати особисте щастя, – сказала керівник проєкту Ольга Чеснокова. – Кожна з них мріє знайти своє кохання і тому звертається до нас за допомогою, адже відчуває, що її внутрішня краса якось не так виражається зовні».

Ведучий програми Юрій Царьов у перший день знайомства приїжджає до учасниць додому, щоб побачити, де живе кожна з них, аналізує повсякденний гардероб, побутові умови, дізнається про смаки та уподобання. Це дає йому можливість зрозуміти, що учасниця є собою і якою хоче себе бачити.

На каналі «Україна» проєкт тільки-но розпочався, але зйомки його вже завершилися, і сьогодні команда отримує фідбек щодо виконаної роботи від учасниць.

«У нас вже є героїні, життя яких після шоу змінилося і вони з нами діляться цим щиро і ці зміни визнають. Наприклад, одна героїня, яка змінила місце роботи, – сказала Ольга Чеснокова. – Друга дівчина, у якої 6 років не було інтимних стосунків, і вона зараз зустрічається. Третя дівчина схудла на 8 кг і це був її вибір, ніхто її до нього не підштовхував, але наша програма стала стимулом для змін».

Одна з героїнь так хотіла потрапити на кастинг, що заради цього стрибнула з парашутом.

«Під час стрибка вона звернулася до нас із фразою: «Мені вже не 30 і я хочу вийти заміж». Ми не могли прогаяти таку можливість, – сказала Ольга Чеснокова, – дівчина стала нашою героїнею і десь у середині сезону ви її побачите».

Дивиться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» у будні о 10:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний  сезон шоу «Місія: краса»
Несподівані викриття та потужні трансформації: канал «Україна» презентує ювілейний сезон шоу «Місія: краса»

У понеділок, 28 лютого, о 10:20 на телеканалі «Україна» стартує ювілейний та найяскравіший сезон проєкту «Місія: краса». Градус напруги між героями програми зросте до максимуму, а перевтілення будуть настільки вражаючими, що учасники подекуди не впізнаватимуть себе в дзеркалі.
23.02.22 — 539

На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту
На шоу «Я везу тобі красу» влаштували «ритуальний обряд», щоб привести до тями одну з героїнь проєкту

Іноді, щоб прокинутися і зрозуміти, чому життя стоїть на місці, потрібна шокова терапія. Саме вона була необхідна одній із учасниць програми «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Але дівчина не одразу зрозуміла, що з нею відбувається.
01.12.21 — 453

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань

Чому одні дівчата швидко створюють стосунки, а інші ходять на тренінги, реєструються на сайтах знайомств, намагаються бути в центрі уваги, але, як і раніше, на самоті? Ведучий програми «Я везу тобі красу» Юрій Царьов на каналі «Україна» пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці дівчат.
26.11.21 — 718