Контракти.ua

1054  —  19.10.21
«Я почав забувати слова пісень»: Зібров, Андраде та інші зірки розповіли про наслідки COVID-19
«Я почав забувати слова пісень»: Зібров, Андраде та інші зірки розповіли про наслідки COVID-19

Представники українського шоу-бізнесу розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як змінилося їхнє життя після хвороби.

Ковід не щадить нікого. Більша частина шоу-бізу вже перенесла недугу, спричинену цим небезпечним вірусом.

«Багато чого було з організмом. Я вже бачив «тьотю з косою». Мене тіло взагалі не слухалось. 24 дні лежав у лікарні», - поділився з журналістами каналу «Україна» співак Девід Аксельрод.

Довго не міг оговтатись від перенесеного коронавірусу й співак Павло Зібров. На ковід чоловік хворів двічі: перший раз – у легкій формі, а другий – у вкрай тяжкій.

«Вже з температурою 39 мене забрали в лікарню, де я 11 днів провів, був уже в масці кисневій. Після лікарні спад сил був страшенний. Десь півроку я відчував, що в мене не ті сили. З апетитом було погано. Киснева недостатність все одно була, сатурація зменшена, ще досі вона така. Почав забувати, чесно кажучи, слова іноді забуваю в пісні, ті, які я співав колись, мені потрібно вже підгледіти, повторити», - розповів Павло Зібров на телеканалі «Україна».

На погіршення пам’яті після коронавірусу поскаржилася й співачка Мішель Андраде.

«Я відчула провали в пам'яті. Мене запитують номер мого телефону, а я забуваю, і починаю говорити інші цифри. У мене таке вперше. Звичайно, сердечко дуже сильно дає про себе знати, іноді складно дихати. І спотворюються іноді запахи якихось речей, продуктів. Якщо стакан не вимитий, у мене вже запах неприємний. Я не можу пити», - говорить співачка.

Особливо важко повернутися до фізичних навантажень після хвороби спортсменам і артистам. Катерина Кухар зізнається – після того, як її скосив коронавірус, було дуже важко репетирувати, щоб знову вийти на сцену.

«З диханням дуже складно було. Серцевий м'яз швидко втомлювалася. Важко було з цим впоратися», - говорить балерина на каналі «Україна».

Така ж проблема була й у чоловіка Катерини – Олександра Стоянова.

«Дихання дуже просіло. Я, коли приходив у балетний зал, не міг зрозуміти, чому я проходжу пів варіації, і дихання вже втомлюється. Мені допоміг ялівцевий напій. Говорили, що ялівцева настоянка лікує ковід. Міцна - капець просто», - поділився танцівник.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».