Контракти.ua

747  —  22.09.21
Канал «Україна» назвав дату прем’єри другого сезону гіпершоу «МАСКА»
Канал «Україна» назвав дату прем’єри другого сезону гіпершоу «МАСКА»

Після неймовірного успіху першого сезону грандіозного шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» мільйони глядачів з нетерпінням чекають на продовження улюбленого проєкту. Масштабне шоу-детектив повертається – прем'єра нового сезону найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні і в усьому світі проєкту відбудеться вже 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна».

Другий сезон гіпершоу «МАСКА» буде ще більш цікавим та інтригуючим. Глядачі познайомляться з 20 абсолютно новими героями, які зроблять все можливе, щоб їхні особи якнайдовше залишилися нерозсекреченими. Після успіху першого сезону творці проєкту отримали величезну кількість пропозицій від селебріті з бажанням взяти участь у другому сезоні. Тому кастинг у шоу «МАСКА-2», говорить директор Департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро, був дуже ретельним і довгим.

«Вирішальним моментом у виборі зірки під маску стало вміння перевтілюватися, змінювати манеру спілкування, тембр голосу. Я з упевненістю можу сказати, що нашим детективам і нашим глядачам буде ой як не просто цього разу розсекретити учасників шоу!» – інтригує Анатолій Сябро.

Слова про складність кастингу підтверджує музичний продюсер проєкту Сергій Грачов. На етапі голосових проб потенційним учасникам потрібно було виконати близько 30 пісень абсолютно різних жанрів, напрямів, до того ж на різних мовах – все заради того, щоб заплутати глядачів.

«Згідно з правилами шоу, у нас повинно бути близько 40 відсотків учасників-співаків і 60 відсотків – не співаків. Як ви думаєте, з ким складніше працювати? А ось і не вгадали! – усміхається Сергій Грачов. – Невокалістів потрібно просто навчити співати, а зі співучими людьми нам необхідно знайти ту манеру виконання, при якій їхні тембри не були б впізнаваними. Звичайно, вони одразу хочуть продемонструвати всю міць своїх голосів, але в нас інше завдання – зробити так, щоб глядач їх не розсекретив. Ось тут і починається найцікавіше!»

Режисери проєкту Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман відкривають завісу створення видовищних номерів для другого сезону «МАСКИ».

«У нас будуть учасники, яким через об'ємні костюми дуже складно переміщатись на сцені, тому для них потрібен особливий підхід до драматургії – з вражаючим своїм масштабом балетом, оригінальними сценічними рішеннями. Є, наприклад, персонаж Скандал, постановки якого будуть такими ж скандальними, як і він сам. Або Робот, для якого ми створюємо дуже технологічні номери», – розкриває секрет Ярослав Губський.

Крім цього, режисери-постановники зізнаються – в деяких постановках братимуть участь самі: «Проєкт настільки захоплюючий, що нам дуже хочеться не тільки придумувати і втілювати задуми, але й стати безпосередньою їх частиною!»

Нові яскраві образи і несподівані таланти продемонструє й запальний ведучий «МАСКИ» Володимир Остапчук. Їхні подробиці він поки не розкриває, але зізнається, що одним перевтіленням у другому сезоні довів одного із зіркових детективів до сліз. А ще Остапчук закликає глядачів бути вкрай уважними до всього, що вони побачать і почують на сцені.

«У другому сезоні підказки, ребуси та натяки на особи масок можуть бути скрізь – у моїх словах, у костюмах учасників, у сюжетах перед виступами і навіть в номерах, – розповідає Володимир Остапчук. – При цьому я, як і 99 відсотків команди, що працює над шоу, як і раніше не знає, хто приховується під масками. Обіцяю – буде настільки інтригуюче, що ви не зможете відірватися від екрану!»

Як повідомлялося раніше, над неймовірними образами в новому сезоні працюють одразу 3 художники з костюмів – Леся Патока, Назар Дідик і Артем Строзенко. А розгадуватимуть знаменитостей під масками зіркові детективи, улюбленці глядачів з першого сезону – NK | Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко та DZIDZIO.

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна»!

Статьи по теме
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.
21.02.22 — 929

«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу
«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу

Вже в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Лілія Ребрик. За лаштунками проєкту вона поділилась новорічною сімейною традицією, якій не зраджує багато років.
29.12.21 — 1276

«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік
«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік

Вже 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже прем’єру шоу «Новорічна МАСКА», яка об’єднає найпопулярніших людей країни. Співачка Анастасія Приходько з’явиться у проєкті, щоб привітати глядачів з прийдешніми святами і розгадати головну загадку – хто сховався під яскравими зимовими образами. За лаштунками зірка пригадала найсумнішу історію, яка трапилась з нею у святкову ніч.
24.12.21 — 993