Контракти.ua

1194  —  21.09.21
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Міла Кузнєцова розповіла, яку максимальну суму їй пропонували за секс
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Міла Кузнєцова розповіла, яку максимальну суму їй пропонували за секс

Модель plus-size та суддя вокального шоу «Співають всі!» Міла Кузнєцова у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, розповіла, чи вільне її серце.

Модель plus-size з 15-м розміром бюста Міла Кузнєцова зізнається, свою сторінку у соцмережі веде сама, але не завжди має можливість відповідати на повідомлення від шанувальників, до того ж пропозиції деяких чоловіків бувають дуже відвертими.

«Кожній вродливій дівчині пропонують секс», - розповіла Кузнєцова на телеканалі «Україна» і додала, що найбільшу суму за інтимну зустріч їй пропонували 20 тисяч доларів.

У 34 роки жінка не соромиться своїх форм. А колись комплекси заганяли школярку Мілу у мішкуватий одяг темних тонів. Дівчина навіть білизну соромилася собі купувати.

«У мене почали рости груди, і я вже комплексувала. Років з 12-13 пам'ятаю, що раз - і у мене великі груди. Я не пам'ятаю, як вони росли. Мама не розповідала мені, як взагалі я повинна носити бюстгальтер. І перший бюстгальтер я купувала сама на ринку. І у мене вже були великі груди. Я прийшла, кажу: «Дайте 1-й розмір ліфчика». Продавець сказала: «Вам треба 3-4». Кажу: «Ні, давайте мені 1 розмір». Я дуже соромилася його купувати, я не міряла, бо реально соромилася. Я прийшла додому, а він маленький. Я потім вже, звичайно, подарувала подружці, і збирала гроші на другий ліфчик. Мені мама їх не купувала. Мені навіть було соромно попросити», - розповіла Кузнєцова, яка нині є володаркою 15-го розміру грудей.

Зірка зізнається, вдома її фізично принижували та карали, тому впевненості у собі вона почала набувати, коли пішла навчатись у технікум.

«У мене був хлопець найкрасивіший на потоці. Тому що він подобався всім дівчатам. Я з ним зустрічалася. Напевно, в цей момент я зрозуміла, що я красива, мене можуть любити, цінувати. Я почала одягати красиві речі. Отримувала дуже багато компліментів. Я з цього часу повірила в себе, і в те що я не таке бридке каченя, як у школі», - говорить Кузнєцова.

У якийсь момент Міла переросла й коханого, який вселив у неї віру та впевненість.

«Мені було нудно. Він з усім погоджувався зі мною. Мені не вистачало чогось яскравого в житті. Я зустріла іншого чоловіка, який був більш привабливий, цікавий», - пригадала Міла Кузнєцова на телеканалі «Україна».

Але саме цей чоловік, який здавався їй ще цікавішим та перспективнішим, знову нагадав Мілі про те, що вона почала забувати. Дитячі комплекси та цілковита невпевненість у собі. Чоловік морально принижував жінку, тож вона пішла від нього. Нині Міла знову щаслива у стосунках.

«Я люблю чоловіків свого віку. Тому що люди на одній хвилі. Це дуже класно», - говорить Кузнєцова на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».