Контракти.ua

978  —  12.08.21
«Співають всі!»: Оля Цибульська розкрила головні секрети ідеальної фігури
«Співають всі!»: Оля Цибульська розкрила головні секрети ідеальної фігури

Наступної суботи, 21 серпня, о 21:00 канал «Україна» покаже прем’єрний випуск вокального талант-шоу «Співають всі!» Суддя проєкту, співачка Оля Цибульська за лаштунками шоу зізналась, які хитрощі допомагають їй завжди бути у чудовій формі та чому зірка не вдається до жорстких дієт і обмежень.

На знімальному майданчику каналу «Україна» співачка Оля Цибульська зізнається – під час карантину особливих дієт вона не дотримувалась, натомість саме спорт допомагав їй врівноважувати психологічний стан і не впадати в паніку:

«У цей час я займалась спортом для того, щоб не поїхав дах. Прокидалась, вмикала відеотренінги від дієтолога і протягом 45 хвилин могла не думати про те, що світ зупинився», – коментує співачка Оля Цибульська на зйомках шоу «Співають всі!»

Крім того, зірка впевнена – за бажанням можна дотримуватись правильного харчування і коли людина приймає для себе цей спосіб життя, знаходиться і час, і можливість. До того ж, за словами співачки, – зірватись може будь-хто, головне – не здаватись.

«Насамперед слід перестати обманювати себе, що зможеш це робити стабільно. Зізнаюсь, я час від часу зриваюся, наприклад, нещодавно на ніч їла торт, бо в мами був день народження. Але сьогодні я працюю на камеру і якщо хочу виглядати круто – маю тримати себе в руках. Слід пам’ятати одну просту істину – в телевізорі в тебе буде +7 кг. Тож якщо в житті ти маєш чудовий вигляд, то в кадрі буде все інакше», – поділилась артистка.

А щодо страв і продуктів – у зірки жодних обмежень! Єдине правило – час, коли їх можна вживати:

«Головне – не їсти на ніч, адже в цей час всі процеси в організмі сповільнюються. Тому після 19:00 я нічого не їм і навіть не п’ю воду», – зізналась Оля Цибульська на знімальному майданчику каналу «Україна».

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».