Контракти.ua

1146  —  22.04.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Дочка Зіброва розповіла, чи допомагає їй у житті відоме прізвище
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Дочка Зіброва розповіла, чи допомагає їй у житті відоме прізвище

Дочка співака Павла Зіброва Діана у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповіла, як їй працюється на батька, та коли зрозуміла, що він справжня зірка.

Діана була довгоочікуваною спільною дитиною у родині Павла Зіброва та його дружини Марини. Тому з появою донечки зіркові батьки робили все, аби вона зростала в любові та гармонії.

«Виховували – кнут и пряник. Мама кнутом, тато пряником. У нас є така градація: добрий та злий поліцейський, - говорить Діана Зіброва на каналі «Україна». - Мама мене направляє на правильний шлях. Тому що вона мені завжди каже: «Діана, в тебе відоме прізвище. І це прізвище має дві сторони медалі. Тому що одні люди люблять твого тата, шанують його творчість, інші люди – ні. Тому треба бути дуже уважною. На тебе люди дивляться, потрібно відповідати своєму прізвищу. Поводься гідно».

Діана Зіброва зізнається, що усвідомлення зіркового статусу батька прийшло до неї лише після одного випадку.

«Ми пішли в зоопарк, це мабуть був перший і останній раз, тому що з татом фотографувалися більше, ніж з мавпочками і ведмедями. І мабуть тоді я зрозуміла, наскільки в мене відомий тато, що його люблять, шанують, з ним хочуть сфотографуватися, співають його пісні, - говорить Діана і додає, їй по життю відоме прізвище допомагає. - Мені здається, що мій батько не зробив нічого поганого за своє життя, в нього дуже гарна репутація. Коли я приходила кудись казали: «Ой, ви донька Зіброва, це ж такий гарний артист, чемний, він у нас був».

І це завжди було приємно чути дівчині. Та не обходилось і без критики оточуючих.

«Наприклад, якісь мої успіхи, і там є моє прізвище. Хтось каже, що молодець, сама щось робить, досягає, а хтось: «Ну тато відомий, купили те і інше». І ти наче не хочеш виправдовуватись за своє прізвище. Так сталося, але це не означає, що мені з неба щось звалилося. Мій тато важко працював, щоб це ім’я звучало. І так само я іду його шляхом, я працюю», - говорить Діана на каналі «Україна».

Минулого року Діана закінчила магістратуру за спеціальністю «Міжнародна журналістика», займалася моделінгом і тепер працює із соцмережами батька та відповідає за його піар.

«Спочатку я працювала на півставки кілька місяців, тому що він дивився, як я входжу в курс справ, і вже потім каже: «Так, я бачу певний результат, в тебе буде повна ставка». Якщо я залучаю якихось клієнтів і назначаю свою ціну, можливо це негарно брати відсоток, але це ж в принципі я приводжу людей. Я не наглію, але тато розуміє, що це було з мого боку і що певні бонуси в мене будуть. Мені тато довіряє на 200%», - говорить донька Павла Зіброва.

Діана розповіла, за що вдома можуть насварити її батька близькі.

«Зараз з віком він став трошки буркотун, він може щось там собі побубніти, потім приходить: «ну ладно, добре, давай робити». Він прекрасний батько, прекрасний чоловік. Хоча у них з мамою можуть бути між собою якісь сварки, але це як сірник так запалити, чекаєш скількись секунду і все, сварка проходить. Мама у нас завжди контролює, щоб ми не з’їли чогось зайвого. Якщо тато приходить пізно, вона йому може дати салат, якесь м'ясо, а він же хоче картоплі з зажаркою, якихось вареників. А коли вже вага шкалить, вона каже: «Павло, ні, ти на екрані будеш величезний», - говорить дівчина.