Контракти.ua

1261  —  12.03.21
Андрій Данилко зізнався, що страждає від комплексу неповноцінності через учасника шоу «МАСКА»
Андрій Данилко зізнався, що страждає від комплексу неповноцінності через учасника шоу «МАСКА»

У грандіозному шоу «МАСКА» з ведучим Володимиром Остапчуком зіркові детективи не тільки розгадують знаменитостей, схованих під неповторними костюмами, але й розкривають особисті секрети. Так, Андрій Данилко, обговорюючи особу епатажного Сома, заявив, що хоче якомога швидше зняти з цього учасника маску, адже той змушує його почуватись «неповноцінним».

У сьомому ефірі гіпершоу «МАСКА» неймовірні учасники групи А знову вражали та заплутували глядачів. Хвостатий герой проєкту – іноземна знаменитість Сом – продовжує водити за носа зіркових детективів, співаючи то англійською, то російською мовами. Цього разу він виконав хіт «Я устал» гурту Quest Pistols, однак спілкуватись продовжує лише англійською. Після цього виступу детективи засумнівались, чи справді там ховається іноземець. Оля Полякова припустила, що це може бути Олександр Скічко, який вільно володіє англійською. А ось Андрія Данилка Сом геть заплутав.

«Хочу зробити маленьке звернення: у мене через маску цієї риби комплекс неповноцінності. Дякую Олі, що підкрутила мені навушник, я послухав підказки і нічого не зрозумів. Я дуже хочу, щоб Сом потрапив до номінації, ми все таки зняли з нього маску і дізнались, хто там», – зазначив Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Після цього Королева ночі зауважила, що весь час їй не дають спокою засмаглі ноги Сома, тож у цьому образі, на її думку, може критись Жан Беленюк. Або ж Віталій Козловський чи Діма Коляденко, які полюбляють солярій.

«Андрій Бедняков може так розмовляти! – запропонувала версію відомого телемандрівника NK | Настя Каменських, адже він багато подорожує, звідси й засмагла шкіра. – Або чоловік Камалії (Мохаммад Захур – ред.)»

Врешті, детективам так і не вдалося дійти згоди, яка знаменитість може приховуватись під цією маскою. А глядачі в залі вирішили, що Сом повинен продовжувати участь у шоу. То хто ж замаскувався в цьому образі?

Статьи по теме
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.
21.02.22 — 938

«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу
«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу

Вже в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Лілія Ребрик. За лаштунками проєкту вона поділилась новорічною сімейною традицією, якій не зраджує багато років.
29.12.21 — 1282

«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік
«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік

Вже 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже прем’єру шоу «Новорічна МАСКА», яка об’єднає найпопулярніших людей країни. Співачка Анастасія Приходько з’явиться у проєкті, щоб привітати глядачів з прийдешніми святами і розгадати головну загадку – хто сховався під яскравими зимовими образами. За лаштунками зірка пригадала найсумнішу історію, яка трапилась з нею у святкову ніч.
24.12.21 — 999