Контракти.ua

593  —  02.08.23
Холодний іспанський суп гаспачо з вареним буряком: цікавий варіант літньої страви
Холодний іспанський суп гаспачо з вареним буряком: цікавий варіант літньої страви

До рецепту ґаспачо по-іспанськи обов'язково додають томати. Але цей холодний літній суп можна приготувати й по-новому. Спробуйте ґаспачо з вареними буряками – і ви будете здивовані.

Іспанський холодний суп ґаспачо найкраще підходить для спекотних літніх днів. Спробуйте приготувати його за рецептом із вареним буряком – і ви отримаєте справжнє задоволення! Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • помідори 500 г
  • варений буряк 250 г
  • болгарський перець 1 шт.
  • невелика цибулина 1 шт.
  • огірок 1 шт.
  • часник 1 зубчик
  • яблучний оцет 60 мл
  • холодна вода 150 мл
  • оливкова олія 50 мл
  • сир фета 80 г
  • сіль за смаком
  • мікс насіння за смаком
  1. Почистьте огірки й помідори від шкірки. Наріжте невеликими кубиками та покладіть до чаші блендера. Додайте вже відварений буряк, перець, часник і цибулю (також порізані кубиками).
  2. Додайте яблучний оцет, невелику кількість води, сіль і збийте.
  3. Поступово вводьте оливкову олію, збиваючи суп, поки не отримаєте однорідну кремоподібну масу.
  4. Подавайте холодний ґаспачо, прикрасивши кубиками фети та міксом насіння.