Контракти.ua

782  —  31.12.21
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова розповіла, чому її не лякає самотність
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова розповіла, чому її не лякає самотність

Існує думка, що відомі люди, особливо актори, намагаються бути в центрі уваги, тому їм не подобається залишатися на самоті. Зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна», навпаки, любить проводити час наодинці. Любава Грешнова поділилась, у чому їй допомагають візити до психолога та що дуже сильно вимотує.

Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» зізналася в інтерв'ю для каналу «Україна», що любов до самотності пов'язана з її знаком зодіаку.

«У мене взагалі немає жодних проблем із тим, щоб залишатися на самоті. Мені завжди цікаво та добре бути наодинці з собою. Я – Рак за гороскопом, і одна з характеристик цього знака зодіаку – виповзати з мушлі та знову ховатися в ній, – пояснила актриса Любава Грешнова. – Тому мені потрібен мегаполіс, а потім я можу на три дні сховатися від усіх в якомусь відокремленому місці».

До того ж зірка серіалу – інтроверт, але при цьому їй добре у великих містах. Наприклад, вона любить йти широкою вулицею та слухати музику.

Через щільний графік такі моменти можуть бути досить рідкісними, бо вільний час між знімальними днями Любава Грешнова намагається присвятити синові. Виходить так, що вона практично не відпочиває і це сильно її вимотує.

«Але я не можу дозволити собі відпочинок, бо розумію, що моя дитина сумує за мною. Мені простіше не відпочити, а більше часу приділити дитині, – пояснила акторка серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Хоча я розумію, що необхідно присвятити вихідний собі. Не знаю, добре це чи погано, але по-іншому я поки що не можу».

Любава Грешнова зізналася, що протягом довгого періоду часу працює з психологом, щоб завжди залишатися в ресурсі. Багато в чому це пов'язано з тим, що в емоційному плані у неї надзвичайно важка робота.

«Дуже добре, що весь цивілізований світ регулярно відвідує психолога або психотерапевта. Я вважаю, що так і має бути, – каже Любава Грешнова. – Сьогодні це вже стає нормою і вказує якраз на те, що людина психічно стабільна та здорова. А у нас багато людей досі вважають: якщо ти ходиш до психолога – з тобою щось не так».

Дивіться всі серії гостросюжетної мелодрами «Ігри дітей старшого віку» на YouTube-каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1060

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.
16.02.22 — 1087

Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1435