Контракти.ua

1406  —  14.02.22
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.

Для зйомок у серіалі «Водна поліція» його творці шукали акторів у гарній фізичній формі. Артур Шурипа став одним із них. За сюжетом фільму його герой – професійний аквалангіст. Уявити водолаза із зайвою вагою складно, хоча сам актор сміявся, що має і м'язи, і жирок.

Але насправді зірка серіалу на каналі «Україна» стежить за тим, щоб залишатися в чудовій формі. За словами Артура Шурипи, актор постійно має пам'ятати, що він працює в кадрі, тому важливо добре виглядати.

«Я розумію, що мені треба обмежувати себе в чомусь, наприклад, відмовитись від якоїсь шкідливої їжі. Такий вибір не робить мене особливим перед кимось, – сказав актор серіалу «Водна поліція». – Мовляв, «дивіться, я не їм цукор». Просто я усвідомлено прийшов до такого рішення, тому що розумію – це краще для мене».

Багато хто це розуміє, але не всі ходять до зали тренуватися або відмовляються від цукру та інших шкідливих продуктів. Зірка серіалу зізнався, що саме стало для нього мотивацією.

«Якщо мій вибір дає добрий результат, чому я повинен відмовлятися від нього? Ні, я маю продовжувати та шукати ще більш правильні рішення для свого майбутнього, – пояснив Артур Шурипа в інтерв'ю для каналу «Україна». – Насправді мені подобається займатись у залі, і я розумію, що це частина моєї роботи».

За його словами, акторське ремесло дуже нестабільне.

«Тому треба завжди бути у формі, постійно зніматися, щоб тебе не забули й продовжували запрошувати. Важливо весь час удосконалюватись, – сказав зірка серіалу. – Треба просто брати та робити. А який інший вихід?»

Дивіться з понеділка по четвер о 17:00 серіал «Водна поліція» на каналі «Україна».

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 656

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 702