Контракти.ua

1087  —  16.02.22
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.

«Мого героя звуть Гена. Він дуже добрий, прямий та простий пацан, який «йде к успєху». Він вірить у себе, як артиста і мріє про успішну реп кар’єру. Утім, для підняття стартового капіталу йому доводиться працювати водієм у місцевого корупціонера Хом’яка (Михайло Жонін). Та щойно він зірве свій куш – ой, тримайся, шоубіз!» – розповів про свою роль Позитив.

Глядачі вже не раз бачили Позитива на великих екранах, проте у «Великій Прогулянці» – втілить свою першу велику роль. Про це популярний артист давно мріяв, тож, коли отримав пропозицію взяти участь у зйомках – довго не роздумував.

«Я пам’ятаю ще коли знімався у попередніх кінопроєктах, я думав: “Що ж це за ролі такі маленькі, лише вкраплення мене. Я хочу більшого!” І хтось мене десь почув, якісь вищі сили. Від FILM.UA прийшов лист, в якому було написано, що ось нарешті Позитив зможе розкритися, як актор. Я прочитав сценарій, прочитав бриф, і подумав, що роль прикольна. Чому б і ні? Фільм дуже веселий, смішний, це буде дуже крута комедія», – поділився спогадами Позитив.

Зірка шоу-бізнесу зізнається – найскладнішим у роботі над проєктом було запам’ятовувати стільки тексту. Постійно тримати в голові різні сцени і репліки – дуже кропітка робота. За словами Олексія Завгороднього, простіше виступати на сцені і бути у своєму звичному амплуа. Проте визнає – навички вдосконалюються поступово, з часом. З кожним днем зйомок артист відчував, що стає все більш досвідченим та більш розкутим.

«Справа в тому, що я навчався у Київській дитячій академії мистецтв на театральному факультеті і закінчив саме акторську майстерність, якою не користувався уже понад 15 років. Я здобув певні ази, грав у виставах, але це була театральна гра, яка дуже відрізняється від гри у кіно. На зйомках «Великої Прогулянки» я згадував те, що забулося, згадував уже на знімальному майданчику», – розповів Позитив.

Улюбленець публіки не приховує, що серйозно замислюється про майбутнє в кіноіндустрії. Сподівається, що цей фільм дасть поштовх рухатись далі не лише кар’єрою музиканта, але й актора.

Також у сімейній комедії з’явиться багато зірок шоу-бізнесу: Олена Кравець, Юрій Ткач, Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун, Михайло Жонін. А також зіркові камео: VERKA SERDUCHKA з мамою та гравці футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов і Євген Коноплянка.

Як повідомлялося раніше, «Велика Прогулянка» – спільний проєкт телеканалу «Україна» та FILM.UA Group, що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» – доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Несподівано з’являється утікач-корупціонер Хом’як, що сховав свої гроші на цій же галявині, та його водій Гена.

Дивіться «Велику Прогулянку» на великих екранах вже з 24 лютого 2022 року!

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1057