Контракти.ua

956  —  29.12.21
Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розповів, як правильно вибирати роботу
Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розповів, як правильно вибирати роботу

Братися за все, що пропонують, чи чекати на щасливий випадок? Як правильно реагувати на пропозиції, щоб залишатися затребуваним у своїй професії та досягти успіху? Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна» Андрій Самінін поділився своїм досвідом.

Іноді актори кажуть: «Мені байдуже, кого грати, головне – це залишатися у професії». Але чи правильно так робити – у кожної людини своя відповідь на це висловлювання. Андрій Самінін зізнався в інтерв'ю для каналу «Україна», що були випадки, коли він відмовлявся від ролей – і це може вказувати на те, що актор не погоджується на всі пропозиції, які йому надходять.

«Є також інша крайність, коли людина сидить і чекає на ту саму зіркову роль, яка зробить її знаменитою. Але в такому разі її можна так і не дочекатися, – пояснив зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Я не прихильник якихось крайнощів і вважаю: якщо є можливість – треба працювати».

Проте, за словами актора, при цьому має бути якийсь внутрішній ценз: не можна кидатися на все поспіль, але й не варто замикатися в собі. Це правило допомагає в будь-якій справі, не лише в творчій сфері.

«Якщо ж говорити про успіх у професії – треба подолати в собі лінощі», – порадив Андрій Самінін.

На його думку, у житті можливо все, і потрібно лише бути готовим до того, що може статися таке диво. Але не сидіти та чекати, коли воно трапиться, а продовжувати зростати у своїй справі.

«Це професійний обов'язок актора – бути готовим», – пояснив зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку».

Дивіться з понеділка по четвер о 21:00 серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1526

На каналі «Україна» відбудеться прем’єра картини «Ляльковий будинок»
На каналі «Україна» відбудеться прем’єра картини «Ляльковий будинок»

У неділю, 13 лютого, о 17:00 телеканал «Україна» покаже прем'єру 4-серійного фільму «Ляльковий будинок». Життя головної героїні Олі йде шкереберть, але дівчина не збирається здаватись.
11.02.22 — 734

У Києві тривають зйомки серіалу «Сестри»
У Києві тривають зйомки серіалу «Сестри»

Компанія FILM.UA Group та канал «Україна» розпочали зйомки спільного проекту - чотирисерійної мелодрами «Сестри».
04.02.22 — 577