Контракти.ua

505  —  04.02.22
У Києві тривають зйомки серіалу «Сестри»
У Києві тривають зйомки серіалу «Сестри»

Компанія FILM.UA Group та канал «Україна» розпочали зйомки спільного проекту - чотирисерійної мелодрами «Сестри».

Життя головної героїні – успішної юристки Олександри (Дар'я Єгоркіна) – повністю змінюється, коли раптом з'являється батько, який зник багато років тому. А разом із ним і Фрося (Фрося Мельник), сестра Олександри, про існування якої та навіть не підозрювала. Батько просить здивовану Сашу приглянути за сестрою – дівчинка важко хвора і її не можна залишати саму. Чоловік обіцяє повернутися за кілька днів і зникає. Героїні доведеться зробити непростий вибір: впустити непроханих родичів у своє життя або повернутись у свою звичну реальність.

«Доля часто робить несподівані сюрпризи, і тільки ми самі можемо вирішити, змінювати своє життя чи ні? У головної героїні фільму з'явилася можливість переосмислити своє життя, відкрити нові орієнтири та цінності. Так, це непросто, можна зробити помилку, але все-таки іноді варто ризикувати. Подивимося, як вчинить наша Олександра. Ще додам, що всіх акторів, зайнятих у проекті, я просто люблю. У нас на майданчику працюватиме юна актриса – підозрюю, що особливо непросто доведеться її дорослим партнерам, бо дітей та тварин переграти неможливо», - розповів про новий серіал режисер-постановник Олександр Тіменко.

У фільмі буде багато локацій – красивих стильних інтер'єрів, серед яких – ефектний заміський будинок із вітражами, картинами та антикварними речами.

Зйомки серіалу відбуваються у Києві та області, прем'єра відбудеться на каналі «Україна».

Режисер-постановник: Олександр Тіменко

Оператор-постановник: Євген Горенко

Продюсери: Вікторія Корогод, Ірина Черняк, Наталія Стрибук, Марина Хріпунова, Ірина Босова, Віктор Мирський, Олена Малкова.

Сценарна група: Олена Малкова, Лев Карпов, Марія Бек, Анастасія Данильченко.

У ролях: Дар'я Єгоркіна, Дмитро Пчела, Юрій Феліпенко, Фрося Мельник, Тамара Антропова, Станіслав Сукненко та ін.

 

Статьи по теме
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1033

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.
16.02.22 — 1078

Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1406