Контракти.ua

539  —  24.12.21
Святкові грабіжники: у «Головній темі» розкажуть, кому не можна відкривати двері у новорічну ніч
Святкові грабіжники: у «Головній темі» розкажуть, кому не можна відкривати двері у новорічну ніч

У суботу, 25 грудня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують відчайдушний експеримент-провокацію, аби перевірити, чи стали українці обачніші та обережніші, або у святковому настрої все ж готові пустити до своєї оселі незнайомців.

Що робити, коли до вас прийшли незнайомці у новорічних костюмах? Щойно починаються зимові свята, як українців охоплює настрій безтурботності і легковажності. А це - може бути на руку шахраям! Разом із колишнім крадієм журналістка проєкту замаскуються під Святого Миколая і його помічницю – обійдуть з пів сотні квартир столиці та області, де не тільки вітатимуть, а й «грабуватимуть». Скільки довірливих українців піддадуться новорічному настрою і пустять незнайомців до свого дому? Хто залишиться без мобільного та ключів від авто, а хто навіть заплатить за те, що їх пограбували? Усе, що варто знати, перед тим, як відчиняти двері несподіваним гостям на свята – розкажуть у «Головній темі».

Також у випуску влаштують ревізію найпопулярніших подарунків під ялинку - солодощів! Рита завжди купує своїм дітям готові набори, адже яскравій упаковці малеча тішиться не менше, ніж цукеркам усередині. А її кума Лілія, навпаки, вважає, що фасовані пакунки не варті тих грошей, які за них правлять, тому завжди сама збирає солодкі подарунки. У програмі перевірять, чи дійсно українці удвічі переплачують за красиву упаковку, яка реальна собівартість цукерок у наборах, а також, скільки можна зекономити, якщо зібрати пакунок самостійно.

Глядачі дізнаються, що вдягнути у новорічну ніч, аби це було стильно і недорого, та яке вбрання точно сподобається символу Нового року - блакитному тигру. Олена, Аня та Зоя - різного віку, з різними смаками та різними типами фігури. Проте їх об'єднує дещо спільне: кожна прагне, аби ця новорічна ніч стала для неї особливою. Тож, задля ексклюзивного експерименту-перевтілення, дівчата вирушать на передноворічний шопінг! Стилісти та астрологи поділяться секретами, як за допомогою святкового одягу притягнути у своє життя кохання, гроші, чи навіть підвищення на роботі, а також розкриють найпопулярніші тренди на увесь 2022 рік.

У випуску покажуть головне викриття передсвяткових знижок, особливо на популярні для новорічного столу продукти. Які насправді товари йдуть під акцію напередодні свят, коли магазини майорять червоними цінниками? Журналісти «Головної теми» влаштувалися в декілька супермаркетів, де пропонують найбільші знижки, аби перевірити, чи можна довіряти акційним пропозиціям на ікру, рибу, шампанське та солодощі. У програмі дадуть поради, що і коли варто купувати, аби зекономити більше. До того ж, відкриють секретний лайфхак, котрий допоможе за 5 секунд перевірити, що приховується під акційним цінником - обман чи реальна вигода!

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 712

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 607

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 580