Контракти.ua

580  —  11.02.22
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.

Нещодавно Україною прокотилася хвиля дитячих отруєнь ліками. Тож, парламент заборонив продавати і доставляти медпрепарати дітям до 14-ти років. Закон є, але чи дотримуються його фармацевти і кур’єри? Разом із маленькою покупчинею під прикриттям «Головна тема» вирушить у таємний рейд. Чи продадуть 12-річній Поліні ліки в тих аптеках, де вже були прецеденти з дитячим передозуванням пігулками? У програмі перевірять найскандальніші аптеки країни, аби дізнатися, чи і досі тут школярі можуть купити смертельні таблетки. А також замовлять пігулки онлайн та з’ясують, чи віддасть кур’єр дитині дорослі ліки. Вже цієї суботи - медичний рейд під прикриттям, який варто подивитися всією родиною.

Лише у «Головній темі» - ексклюзивні подробиці та несподівана розв'язка гучного газового скандалу з Одеси. До редакції проєкту звернулася пара літніх людей, які серед зими опинилися без тепла й гарячої води. А все тому, що їхня газова труба стала заважати сусідові! Впливовий у місті чоловік просто взяв і відімкнув пенсіонерам газ. Що робити, якщо по сусідству оселився неадекват? Поліція мовчить, а в газовій компанії кажуть - розбирайтеся самі. Аби врятувати стареньких від холоду «Головна тема» змусить місцевих чиновників і поліцію працювати! Справжня драма, що перетворилась у скандальне розслідування.

У випуску влаштують першу в Україні масштабну перевірку екопакетів. Пластикові упаковки відходять у минуле, натомість у супермаркетах з’являються торбинки, виготовлені з картоплі, кукурудзи і навіть опалого листя. «Головна тема» підготувала для них справжній краш-тест: випробування землею, водою та силою. Котрі витримають перевірку на міцність та екологічність? Глядачі дізнаються, що буде з екопакетами, якщо їх закопати та втопити на кілька місяців - чи розкладуться вони, як обіцяють виробники. Крім того, у програмі розкажуть, як самостійно в магазині виявити серед дорогих еко - дешеву пластикову фальшивку. Результати перевірки має побачити кожен, хто ходить у магазин.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 712

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 607

Ток-шоу «Говорить Україна» перевірить на поліграфі свідків моторошного вбивства у столиці
Ток-шоу «Говорить Україна» перевірить на поліграфі свідків моторошного вбивства у столиці

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать у четвер, 10 лютого, на телеканалі «Україна», журналісти проведуть власне розслідування моторошного вбивства. За допомогою звернулась донька жінки, якій нанесли 17-ть ударів ножем. Чоловік, який начебто так жорстоко познущався із матері Альони, безслідно зник, залишивши після себе всю квартиру та під’їзд у крові. Донька вбитої обурена тим, що справжній вбивця й досі на волі, і тепер вже вона боїться за своє життя. Де переховується чоловік, якого бачила Альона в момент вбивства, та чи могла донька запобігти трагедії, яка сталась з її матір’ю, стане відомо у студії. 
10.02.22 — 633