Контракти.ua

2549  —  03.12.21
Актриса «Дитячого охоронця» Анна Гуляєва зізналася, чим її підкорив коханий Влад Нікітюк
Актриса «Дитячого охоронця» Анна Гуляєва зізналася, чим її підкорив коханий Влад Нікітюк

6 грудня о 17:00 на телеканалі «Україна» стартує показ україномовного 40-серійного детективу з елементами комедії «Дитячий охоронець». Виконавиця ролі чарівної Лади, актриса Анна Гуляєва розповіла, як провела карантин зі своїм коханим, зіркою серіалу «Трикутник долі» актором Владом Нікітюком.

Актриса Анна Гуляєва познайомилася зі своїм молодим чоловіком, актором Владом Нікітюком в акторській тусовці.

«Влад дуже дбайливий, для мене це було важливим. А ще, якщо ти увійшов до його родини, він за тебе буде горою. Я дуже це ціную. Влад дуже душевний. Ми не відразу один одному відкрили свої почуття, незважаючи на тривале знайомство. Тільки завдяки ситуації з карантином, ми опинилися на одній території, так поступово стали ближчими. Вважаю, у відносинах із близькою людиною ти маєш бути найкращим другом, порадником, коханкою», - впевнена Гуляєва.

За словами Анни, на їхні стосунки з коханим карантин не вплинув. Пара ще краще пізнала один одного.

«Карантин – це випробування, перевірка свого роду. Ми з моїм хлопцем спочатку були друзями, і пізніше стали жити разом. А потім почали зустрічатись. У нас багато спільних інтересів, завжди є про що поговорити. Я активна за характером, і, хоча під час карантину було непросто, я розуміла, що це лише етап. Ми багато зустрічалися із друзями, гуляли. Знімали зал для танців, дивилися фільми з друзями», - розповіла Анна.

Нагадаємо, за сюжетом серіалу «Дитячий охоронець», колишній спецназівець Тарас влаштовується до елітної агенції, яка надає послуги з охорони дітей заможних батьків. На бойових завданнях для Тараса було все дуже просто, та в мирному житті порозумітися із дітьми – справжнє випробування на міцність. Тарасу необхідно не просто усунути загрозу життю дитини, а й разом із її батьками вирішити глибші проблеми, що призвели до небезпечної ситуації.

Дивіться серіал «Дитячий охоронець» у будні на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1033

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.
16.02.22 — 1078

Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1406