Контракти.ua

449  —  05.11.21
Експеримент-спецоперація «Головної теми»: скільки перехожих відберуть 110 тисяч гривень у бабусі?
Експеримент-спецоперація «Головної теми»: скільки перехожих відберуть 110 тисяч гривень у бабусі?

У суботу, 6 листопада, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують ризикований соціальний експеримент, аби перевірити, як відреагують українці, коли в їхніх руках випадково опиниться реальних 110 тисяч гривень.

Що б ви зробили, якби випадково знайшли пакет з грошима? Шукали б господаря, віднесли до поліції, віддали на благодійність, а, може, залишили б собі? У «Головній темі» зважилися на провокативний експеримент, що мав випробувати українців на совість, та переріс у масштабну спецоперацію, яку проводили зі службою безпеки телеканалу. Журналістку проєкту Ірину загримували під стареньку бабусю, яка нібито знайшла просто у смітнику 110 тисяч справжніх гривень. Образити таку легко, а відібрати гроші й тим більше! Задля безпеки журналістці довелося вдягнути бронежилет та залишатись під наглядом шістьох професійних охоронців. Як багато українців проявлять справжню громадянську позицію та на що готові піти ті, кого спокусила велика сума? У випуску покажуть, хто з перехожих вирішив віддати гроші бабусі, а хто натягнув чорні рукавиці, аби напасти на неї  і забрати знахідку собі.

Крім того, у продовженні серіалу «Клімат-контроль» з’ясують, як кліматичні аномалії, що трапляються дедалі частіше, впливають на здоров’я. Головний біль, старі шрами та переломи, біль у суглобах – нагадують про себе зі змінами погоди. А що робити тим, у кого артеріальний тиск скаче разом із атмосферним? У програмі проведуть тестування найпопулярніших методів для нормалізування тиску без пігулок. Глядачі дізнаються, що дійсно допомагає боротися з аномальними стрибками, а до чого краще взагалі не вдаватися.

У програмі з’ясують, чим відрізняються пральні порошки з ринку, магазину європейських товарів та з супермаркету. Чи справді, якщо дешевші, то підробка, адже підпільні цехи з виготовлення підроблених засобів для прання поліція регулярно викриває по всій Україні. У «Головній темі» випрали 10 білосніжних футболок аби протестувати найпопулярніші засоби для прання - від сучасних гель-капсул до бабусиної кальцинованої соди. А також, віддали на експертизу 5 зразків однакового порошку відомого бренду, придбаних в  Україні та в сусідній Польщі. Який із них виявився фальсифікатом – покаже головна експертиза цієї суботи.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 718

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 607

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 580