Контракти.ua

702  —  21.10.21
Художниця з костюмів шоу «МАСКА» Леся Патока розповіла, в чому секрет успіху кожного героя
Художниця з костюмів шоу «МАСКА» Леся Патока розповіла, в чому секрет успіху кожного героя

Цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться показ прем'єрного випуску другого сезону гіпершоу «МАСКА». На знімальному майданчику проєкту художниця з костюмів Леся Патока розповіла, що надихає її на створення яскравих персонажів і чому не кожна маска здатна завоювати серця глядачів.

Леся Патока зізнається – робота над костюмами для грандіозного шоу «МАСКА» дається їм з майстрами нелегко. Величезна кількість деталей, унікальні технології, оригінальні ідеї і терміни – це ускладнює завдання, але в той же час дизайнери готові робити все, щоб глядачі отримували задоволення і знаходили своїх фаворитів серед безлічі учасників.

«Мені неприємно, коли з приводу чогось кажуть: «В Україні так не можуть». А наша команда першим сезоном довела – в Україні можуть зробити з любов'ю і показати крутий рівень! Тому про роботу над другим сезоном я навіть не роздумувала – одразу погодилась!» – поділилась художниця з костюмів шоу «МАСКА» Леся Патока в інтерв'ю «Вести».

Дизайнерка запевняє – до роботи вони підійшли вкрай відповідально і розробляли персонажів з урахуванням помилок, допущених у першому сезоні. Так, всередині багатьох масок з'явились вбудовані вентилятори для циркуляції повітря, а деякі костюми створювались за новими полегшеними технологіями. Але все це не дає гарантій, що учасник на 100% підкорить глядачів.

«У нас були такі історії, коли костюм класний, а зірка всередині не захотіла в нього вжитись, перетерпіти незручності, типу нічого не видно, немає чим дихати. Так, це непроста гра, і якщо людина не приймає її умов, тоді її костюм мертвий – у нього немає душі», – розповіла художниця з костюмів проєкту каналу «Україна».

У другому сезоні шоу «МАСКА» на сцену вийдуть 10 героїв, створених дизайнером. І серед них Леся Патока вже може назвати свого фаворита в роботі з костюмом і зі своїм злиттям з героєм на сцені.

«Мій фаворит – Тигр. Цей костюм досягає 2,20 метрів у висоту і до того ж малорухливий – у ньому фантастичний шар поролону, шар хутра, а зверху лакований плащ. Здавалося б, у масці тигра неможливо не те що співати, в ньому неможливо ні секунди прожити, але зірка всередині «ковбасить» так, що мені часом здається – це реальний тигр. І це приклад того, що кожен може працювати, якщо захоче», – коментує художниця.

Як повідомлялось раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: в образі Ялинки маскувалась відома співачка
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: в образі Ялинки маскувалась відома співачка

На телеканалі «Україна» нарешті стартувало довгоочікуване грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». Першою на сцені святкового проєкту виступила яскрава новорічна Ялинка, якій вдалося заплутати зіркових детективів. Ніхто так і не здогадався, що під цією маскою приховувалась співачка SLAVA KAMINSKA.
04.01.22 — 587

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Мишеняти на лижах ховалась Альона Вінницька
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Мишеняти на лижах ховалась Альона Вінницька

На сцені грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» з’явилась ще одна загадкова учасниця. Гламурне Мишеня на лижах своєю підказкою загнало зіркових детективів у глухий кут, але найпроникливішому з них таки вдалося розсекретити зірку під цією маскою. Андрій Данилко відгадав, що в цьому образі приховувалась співачка й телеведуча Альона Вінницька.
04.01.22 — 516

Стало відомо, хто ховався в образі Новорічної Кульки у шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»
Стало відомо, хто ховався в образі Новорічної Кульки у шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»

Яскравий символ зимових свят – Новорічна Кулька запалила з відомим хітом в ефірі шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна». Під час виступу зіркової гості трапилось кілька шокуючих і кумедних ситуацій, проте, розкривши особу під маскою, жарти зрозуміли всі.
04.01.22 — 666