Контракти.ua

646  —  04.01.22
Стало відомо, хто ховався в образі Новорічної Кульки у шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»
Стало відомо, хто ховався в образі Новорічної Кульки у шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»

Яскравий символ зимових свят – Новорічна Кулька запалила з відомим хітом в ефірі шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна». Під час виступу зіркової гості трапилось кілька шокуючих і кумедних ситуацій, проте, розкривши особу під маскою, жарти зрозуміли всі.

Перед тим, як з’явитись на святковій сцені шоу «Новорічна МАСКА», яскрава і запальна учасниця презентувала зірковим детективам подарунки, в яких замаскувала підказки про себе. Але подаровані речі не допомогли експертам знайти відповідь, хто ж сховався в образі Новорічної Кульки. Тому гостя випуску разом із своїми помічниками ельфами вийшла на сцену і подарувала глядачам атмосферний номер, наприкінці якого зі стелі впав Дід Мороз.

«Насвяткувався – веди себе як людина! – сміючись, зазначив ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук. – Слід зазначити, що під час цього виступу не постраждав жоден Дід Мороз».

Насолодившись вибуховим виступом, зіркові гості ефіру почали озвучувати свої версії імен артистів, які могли б ховатись під маскою Новорічної Кульки. Хтось побачив там Наталію Могилевську, хтось – Артема Пивоварова, а деякі зірки почули MONATIK.

Проте сама учасниця вирішила продовжити своє шоу і «позалицявшись» із Володимиром Остапчуком, стала тікати зі сцени. Але ведучий її впіймав.

«Ми знаємо, хто це! Ця Кулька завелась і її не зупинити! Наташа Могилевська не знає, як виглядатиме через місяць, тому зробила собі такий кругленький костюм», – сміючись, поділилась здогадками Оля Полякова в ефірі шоу «Новорічна МАСКА».

Погодився з колегою й Олег Винник, співак зазначив: «Могилевська, ти крута!»

За мить глядачі шоу переконались – під яскравим образом ховалась улюблениця мільйонів, легендарна співачка Наталія Могилевська.

«Вітаю всіх з Новим роком! Бажаю вам щастя, кохання, здоров’я! Моя країно, я люблю тебе! Класних вам іграшок, таких як я, прекрасних ялинок і чудових шоу, таких як «Співають всі!» – привітала глядачів зірковий капітан вокального шоу «Співають всі!» Наталія Могилевська.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»!

Статьи по теме
«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: стало відомо, хто ховався в образі Пінгвіна
«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: стало відомо, хто ховався в образі Пінгвіна

У святковому шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» нарядно вбраний королівський Пінгвін зміг збити з пантелику зіркових детективів і гостей спецвипуску. Розкривши особу під маскою, глядачі зрозуміли – лише досвідчені учасники шоу «МАСКА» вміють так вдало приховуватись. В образі була Анастасія Приходько, яка раніше виступала в костюмі Бабки.
04.01.22 — 556

Костюм вагою 20 кг: стало відомо ім'я найважчого героя гіпершоу «МАСКА»
Костюм вагою 20 кг: стало відомо ім'я найважчого героя гіпершоу «МАСКА»

Канал «Україна» продовжує роботу над другим сезоном грандіозного шоу «МАСКА». Сьогодні стало відомо, що одним із наймасштабніших героїв проєкту став міфічний Грифон. Художниця з костюмів Леся Патока розповіла, у чому його особливості та з якими труднощами зіткнулись майстри створюючи маску.
14.09.21 — 708

Стало відомо ім’я зіркового гостя першого випуску масштабного талант-шоу «Співають всі!»
Стало відомо ім’я зіркового гостя першого випуску масштабного талант-шоу «Співають всі!»

У суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде прем’єрний випуск вокального шоу «Співають всі!» До «сотні» суддів проєкту на чолі з капітаном Наталією Могилевською приєднається спеціальний гість ефіру – популярний гурт «Go_A». За лаштунками шоу солістка гурту Катерина Павленко розповіла про свої враження від першого в житті суддівства та дала цінні поради починаючим артистам.
20.08.21 — 760