Контракти.ua

470  —  04.01.22
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Мишеняти на лижах ховалась Альона Вінницька
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Мишеняти на лижах ховалась Альона Вінницька

На сцені грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» з’явилась ще одна загадкова учасниця. Гламурне Мишеня на лижах своєю підказкою загнало зіркових детективів у глухий кут, але найпроникливішому з них таки вдалося розсекретити зірку під цією маскою. Андрій Данилко відгадав, що в цьому образі приховувалась співачка й телеведуча Альона Вінницька.

Заміть красномовних підказок пухнаста веселунка вручила детективам порожній конверт, що одразу стало причиною безлічі жартів.

«Миша повісилась у цьому конверті, – розсміялась NK | Настя Каменських, після чого її колеги почали ще прискіпливіше придивлятися до нього. – Там нічого немає, він навіть нічим не пахне!»

Але Андрій Данилко миттєво «розшифрував» цю підказку. Йому здалося, що таким чином Мишеня на лижах вказує на свій хіт «Охрана, отмєна», а отже, на думку детектива, це співачка Jerry Heil. А ось NK | Настя Каменських заявила, що це може бути Віктор Павлік.

«Я проти цієї версії, бо Вітя Павлік пусто нічого не робить. У нього вже восьма дитина, тому він би нам пустий конверт не підсунув», – розвеселила глядачів каналу «Україна» Оля Полякова.

На сцені шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» гламурне Мишеня на лижах заспівало композицію «А снег идет». Як раптом Андрій Данилко кардинально змінив своє припущення: він заявив, що в цьому образі замаскувалась Альона Вінницька, у якої був альбом під назвою «Конверт». Серед інших версій також прозвучали такі імена, як Наталія Могилевська, Анастасія Приходько, Оля Цибульська і навіть WELLBOY. Та рацію мав саме Андрій Михайлович – там справді сховалась ведуча програми «Зірковий шлях» і співачка Альона Вінницька.

«З усіх детективів він найбільше слухав мою музику, тому що ми знайомі ще з часів «ВІА Гри», – припустила Альона Вінницька, як Данилкові вдалося її відгадати. – Він прекрасно знає мій тембр, хоч я і намагалась співати дитячим голосом. Костюм надзвичайно класний, красивий, яскравий, але мушу визнати, що це таке випробування, бо всередині дуже важко дихати. Це було непросто, але й через це мені потрібно було пройти. Всіх-всіх-всіх українців вітаю з Новим роком!»

А які ще знаменитості замаскувалась у нових святкових образах?

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» просто зараз на каналі «Україна»!