Контракти.ua

1645  —  11.10.21
Актриса серіалу «Топтун» поділилася, чому втікала від колишнього чоловіка
Актриса серіалу «Топтун» поділилася, чому втікала від колишнього чоловіка

На каналі «Україна» йде захоплюючий детективний серіал «Топтун» з елементами комедії. Катерина Гулякова зіграла в ньому впевнену в собі, яскраву та красиву жінку. Актриса розповіла, що до участі в проєкті у неї були досить складні стосунки.

Актрису Катерину Гулякову важко не помітити: у неї дуже яскрава зовнішність. Зірка серіалу легка та приємна в спілкуванні. І мимоволі виникає відчуття, що в її житті все чудово. Однак не так давно актриса пережила непростий період.

«Я зі школи була знайома зі своїм тепер уже колишнім чоловіком і дуже рано вийшла заміж, – розповіла актриса серіалу «Топтун». – Довгий час я жила для когось. Спочатку для батьків, потім для дорослого чоловіка, після – для дітей».

За словами Катерини Гулякової, тепер їй хочеться з'ясувати, яким має бути її особистий простір, щоб створити стосунки, які вже будуть назавжди.

Останнім часом у житті актриси відбувалося багато змін, наприклад, вона обрала нове захоплення. Її підписники вже знають завдяки фото в соцмережах, що зірці серіалу дуже подобаються пробіжки.

«Спочатку я бігла від самої себе. Після розлучення мені довелося чотири роки жити в одній квартирі з колишнім чоловіком, – зізналася вона. – Я не могла роз'їхатися, і це було пекло, яке нікому не побажаю пройти. Завдяки пробіжкам мені вдавалося побути наодинці з собою».

Але незабаром вона вже почала отримувати кайф від такого фізичного навантаження й помічати, як змінюється її тіло, як багато з'являється сил.

Слідом за новим захопленням з'явилася пропозиція зіграти в проєкті «Топтун» яскраву героїню Анну Дерезу. І сьогодні 40-серійний серіал із задоволенням дивляться любителі детективних історій, яких в цій картині достатньо!

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Актриса серіалу «Ти мене ніколи не забудеш» розповіла, яка порада тренера навчила її досягати цілей
Актриса серіалу «Ти мене ніколи не забудеш» розповіла, яка порада тренера навчила її досягати цілей

На каналі «Україна» стартувала 16-серійна мелодрама «Ти мене ніколи не забудеш». Головну роль в серіалі зіграла акторка Ганна Клінська, яка поділилася крутим правилом свого тренера.
24.02.22 — 1328

Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому платила за чоловіків
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому платила за чоловіків

На каналі «Україна» триває показ 44-серійного фільму «Водна поліція». Актриса серіалу Міла Римар поділилася, чому робила дорогі подарунки чоловікам, розраховувалася за них і завдяки чому через деякий час змінилось її ставлення до себе.
24.02.22 — 935

Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1427