Контракти.ua

766  —  27.09.21
Актриса серіалу «Топтун» потрапила на шахрая під час продажу квартири
Актриса серіалу «Топтун» потрапила на шахрая під час продажу квартири

4 жовтня о 17:00 відбудеться прем'єра серіалу «Топтун» на каналі «Україна». У детективній картині одну з яскравих ролей зіграла Катерина Гулякова. Дивлячись на неї, здається, що в житті актриси все легко та чудово. Однак зірка серіалу зізналася, що одного разу вона теж потрапила в дуже неприємну історію.

Катерина Гулякова ділиться на своїй сторінці в Instagram фото зі зйомок, розповідає про свою професію, мотивує займатися спортом. Але одного разу вона вийшла в ефір з несподіваною новиною. Виявилося, що відома актриса потрапила на шахрая, коли роз'їхалася з колишнім чоловіком. Це була єдина сторіз, яку вона опублікувала під час нападу афериста.

«Він мене сам спровокував. Я на нервах записала все, що відбувалося зі мною в той момент за його участю, і виклала в ефір», – поділилася актриса Катерина Гулякова.

За словами зірки серіалу «Топтун», все сталося тому, що при підписанні договору на продаж квартири вона повірила людині на слово й не стала вписувати дату виїзду зі свого житла.

«Були домовленості, на яких умовах я продаю квартиру і до якого часу залишаюся з дитиною в ній. Але коли прийшов час підписання документів, новий власник відмовився вказувати в договорі дату виїзду, – пояснила зірка серіалу «Топтун». – Я категорично не хотіла підписувати папери на його умовах. Але ця людина клялася, що ніколи не вижене жінку з дитиною».

Катерина Гулякова вважає, що це було величезною дурницею – продавати квартиру без участі брокера. Він ніколи б не допустив, щоб у договорі не стояли цифри й дати.

«Унаслідок нам довелося платити тій людині орендну плату за те, що ми живемо в своїй квартирі, а на момент виїзду новий власник вирішив залишити частину наших особистих речей собі», – зізналася актриса.

Та історія вже в минулому, але для Катерини Гулякової та її дочки це було пов’язано з величезним стресом.

«Було дуже важко пережити той інцидент із шахраєм, але мені допомогли люди. Вони почали одразу писати та пропонувати свою допомогу, – розповіла зірка серіалу «Топтун». – Мене підтримала величезна кількість підписників».

Нещодавно Катерина Гулякова знялася в проєкті «Топтун» і робить перші кроки в своєму новому житті. За словами актриси, вона тільки тепер почала заспокоюватися й жити так, як їй хочеться.

Дивіться прем'єру 40-серійного детективного серіалу «Топтун» 4 жовтня о 17:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1054

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.
16.02.22 — 1084

Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1427