Контракти.ua

613  —  24.09.21
«Головна тема»: Обережно, ремонт! Як виявити серед майстрів аферистів і халтурників?
«Головна тема»: Обережно, ремонт! Як виявити серед майстрів аферистів і халтурників?

У суботу, 25 вересня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть резонансне розслідування аби спіймати на гарячому недобросовісних майстрів, а також, дадуть поради, без яких не обійтися під час ремонту.

Оксана 4 роки збирала гроші на ремонт своєї квартири – хотіла зробити по-мінімуму й щоб недорого. А Олена грошей на ремонт не рахувала – найняла за рекомендацією друзів найкращих майстрів. Утім, обидві жінки натрапили на халтурників, які потрусили і нерви, і гаманці! На які гачки ремонтники «чіпляють» своїх жертв і якими хитрощами видурюють гроші? У «Головній темі» влаштують провокативне розслідування-викриття майстрів з ремонту. Журналісти з прихованими камерами ловитимуть недобросовісних умільців на живця! Хто з майстрів пройде перевірку на чесність, а хто погрожуватиме: ті, що пропонують свої послуги у соцмережах, на будівельному ринку чи в дорогій фірмі? У програмі розкажуть все, що треба знати, перш ніж почати у квартирі ремонт.

У новому випуску проведуть всеукраїнську експертизу соків. Журналісти проєкту придбали 100 пакетів найпопулярніших напоїв і розрізали усі. Що виявиться всередині напоїв, які так полюбляють діти? Та які шанси в кожного українця натрапити на пакет з неприємним «сюрпризом»? Крім того, у програмі розкажуть, як обрати натуральний продукт, де купувати безпечні напої, скільки має коштувати справжній сік і що шукати на етикетці ще в магазині, аби не переплатити за воду з цукром й ароматизатором.

У студії «Головної теми» з’явиться зірка ТікТок – перший в Україні кролик-поліцейський на прізвисько Топотун! Кролик – справжній талісман Дніпропетровського університету внутрішніх справ, відвідує лекції і їздить у службовому авто на пасажирському сидінні та навіть має уніформу поліцейського!

У фінальній серії ексклюзивного серіалу розкажуть про найгучнішу і найскандальнішу реформу – поліції. Присяга на Софійській площі, блискучі білі авто, молоді та спортивні копи в новенькій уніформі, про селфі з якими мріяв кожен. Лише в «Головній темі» глядачі почують несподівані зізнання поліцейських! Як тренують і скільки платять патрульним? Чи досі працює найгламурніша полісвумен 2015 року та що сталося з копом, який потрапив у найгучніший скандал за всю історію нової поліції? А також, хто і заради чого тепер іде працювати в поліцію – з’ясують в програмі.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 712

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 607

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 580