Контракти.ua

747  —  30.07.21
Найголовніший експеримент літа у «Головній темі»: перевірка на ефективність найпопулярніших серед українців сонцезахисних кремів. Чи варто переплачувати за бренд?
Найголовніший експеримент літа у «Головній темі»: перевірка на ефективність найпопулярніших серед українців сонцезахисних кремів. Чи варто переплачувати за бренд?

У суботу, 31 липня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть унікальний експеримент, аби з’ясувати, чи однаково захищають від сонячних променів популярні SPF-креми за 50, 100 і 1000 гривень.

Беззаперечний тренд цього літа – легка, ледь помітна засмага. Для створення такого образу без сонцезахисної косметики не обійтися. Але чи правильно українці користуються сонцезахисними кремами? Чому одні миттєво засмагають, а інші отримують почервоніння шкіри та опіки, щойно вийдуть на вулицю у відкритому одязі? У програмі проведуть головний експеримент літа, що допоможе кожному обрати дієвий сонцезахисний засіб.

Ліза, Яна і Юля з власного досвіду знають про неприємні та небезпечні для шкіри наслідки тривалого перебування на сонці. Тож, дівчата погодились взяти участь в експерименті та на собі перевірити ефективність різних SPF-кремів: як найдешевших з магазину побутової хімії, так і люксових з магазину елітної парфумерії. Які зауваження виникнуть у дерматолога до італійського преміум-бренду? У чому відмінність між кремами з хімічними та фізичними факторами захисту? Які з них краще захищають, але можуть мати певні недоліки?

Також у цьому випуску на глядачів чекають ще 4 несподівані перевірки та унікальні експерименти, які збережуть здоров’я і гроші! У програмі розкажуть, як насправді мають поводитися охоронці з покупцями в супермаркетах. Журналісти проєкту влаштують несподівані провокації в різних містах країни, та пояснять, як захистити себе і свої речі в магазині. Актор під прикриттям в ході незвичного експерименту з’ясує, чого навчають охоронців під час працевлаштування. Глядачі дізнаються, чи мають охоронці право заглядати в сумки і вимагати чеки, та чи дійсно не несуть відповідальності за збереження речей покупців.

«Головна тема» наважиться на зухвалий експеримент! Виявляється, в Україні нині засилля фальшивих грошей, а найпоширеніші підробки – банкноти 200 та 500 гривень. Журналісти проєкту перевірять, чи зможуть українці розпізнати несправжні гроші, де найчастіше вони можуть отримати фальшивку та чи прийме банківський термінал підробку високої якості? А ще, відкриють три найефективніші лайфхаки, які гарантовано вбережуть від підробок.

Вперше на українському телебаченні проведуть масштабну перевірку курятини! Експертиза покаже, чим відрізняється птиця на ринку від тої, що продають у супермаркеті або еко-магазині. Чи варто переплачувати по 30-40 гривень за напис «без антибіотиків»? В лабораторії перевірять на вміст антибіотиків і гормонів не лише м'ясо, а й кістки та шкірку!

У випуску розкриють секрет, чому сучасні китайські іграшки-антистрес закохують у себе дітей та дорослих по всій планеті. Слінкі, йо-йо, спінери, блейди, сквоші, а тепер поп іти та сімпл дімпли! Дитячий нейропсихолог та маркетолог допоможуть розібратися у причинах шаленої популярності таких іграшок та розкажуть, чому кожна з них – це не просто примітивна забавка, а великий проєкт. «Головна тема. Перезавантаження» в ході опитування з’ясує, чому все таки надають перевагу українці – поп іт чи сімпл дімпл.

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 712

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 607

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 580