Контракти.ua

484  —  02.07.21
«Головна тема»: Cезонна робота – де і скільки платять українцям цього літа?
«Головна тема»: Cезонна робота – де і скільки платять українцям цього літа?

В суботу, 3 липня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне розслідування, аби з’ясувати, скільки українці отримують за сезонну роботу за кордоном, та чи реально в Україні цього літа заробити більше, ніж в Європі.

Європа чекає українських заробітчан на сезонні роботи. Та і в самій Україні ринок праці ожив після локдаунів. Але чи вигідно в пандемію їхати працювати за кордон? А, може, навпаки – в Україні можна заробити більше? «Головна тема» вирішила розібратися і відшукала наших заробітчан у різних країнах. Так, Владислав, що працює у яблуневих садах Швеції, Настя і Сергій, що збирають полуниці на полях Фінляндії та Ярослав, який заробляє тим, що рве черешні у Польщі, розкажуть правду про роботу за кордоном цього літа.

А журналістка програми Анна перевірить, яку роботу і за які гроші пропонують улітку у нас, та під прикриттям влаштується збирати полуниці й продавати морозиво в Україні. Де можна більше заробити – на полях у Польщі, у садах Швеції, чи на фермі в Україні? Покаже головне розслідування тижня!

У новому випуску на глядачів чекає початок справжнього турецького серіалу «Море за тисячу гривень на день»! Ексклюзивно з найпопулярнішої країни для літнього відпочинку серед українців – Туреччини, агенти програми перевірять, який там All inclusive і вияснять, що насправді ви отримаєте за тисячу гривень на день біля моря. Та підрахують, скільки грошей за такі самі умови треба заплатити на українських курортах.

Також, вперше на українському телебаченні, в проєкті проведуть унікальну міжнародну експертизу пігулок. Журналісти віддадуть на лабораторну перевірку 5 найпопулярніших серед українців зразків ібупрофену з різних країн – Польщі, Туреччини, Єгипту, Британії та України, аби порівняти їх за складом та швидкістю дії, і з’ясувати, чи є різниця між знеболювальним за 8 і за 90 гривень та які ліки швидше знімають біль – «форте», «макс», «актив» або «турбо».

А ще «Головна тема» разом з досвідченим лікарем-дерматологом організує масштабну діагностику родимок українців, аби перевірити, чи не приховують їхні «чорні мітки» небезпеки та ризику розвитку «меланоми». У програмі дерматологи дадуть цінні поради, як самостійно за лічені хвилини відрізнити небезпечну родимку від звичайної! А також розкажуть, як на родимках заробляють.

Наймасштабніші експерименти та несподівані викриття – в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 724

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 613

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 590