Контракти.ua

620  —  09.04.21
«Головна тема»: Нові купюри – нові фальшивки: як виявити підробку високої якості?
«Головна тема»: Нові купюри – нові фальшивки: як виявити підробку високої якості?

В суботу, 10 квітня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» проведуть ексклюзивний експеримент з фальшивими грошима, і розкажуть, як виявити високоякісну підробку, коли вона опиняється у ваших руках.

В Україні бум фальшивих грошей! Пенсіонера Анатолія шахраї ошукали прямо у нього вдома, підсунувши замість справжніх гривень з його пенсії фальшиві. А киянка Марго і досі не здогадується, як до її гаманця потрапили підроблені купюри з дрібним написом: «Реквізит для кіно». І таких випадків по всій країні – тисячі на день!

«Головна тема» влаштувала унікальний рейд-провокацію, в ході якого журналісти проєкту спробують розрахуватися фальшивими купюрами у 500 та 200 гривень в різних місцях з безперервним обігом грошей. Чи багато українців здатні помітити, коли їм намагаються підсунути фальшиві гроші? Де найчастіше дають на здачу підробки? Та як на око і дотик відрізнити справжню купюру від філігранної фальшивки, яку навіть спеціальні пристрої не виявляють? Покаже головний експеримент тижня!

У програмі ексклюзивно розкажуть, чим завершились скандальні історії українок, яких публічно зацькували колеги та незнайомі люди через фото та відео в інтернеті, а також дадуть поради, як опиратися мобінгу, від якого ніхто не застрахований в мережі.

Окрім того, команда проєкту провела опитування понад сотні українців з різних міст, аби перевірити, чи багато з них носять із собою посвідчення особи під час локдауну. Глядачі дізнаються, де на вулиці можуть затримати за відсутність паспорту та як уникнути абсурдних карантинних штрафів.

Також у новому випуску проведуть експертизу побутової хімії та косметики, результати якої продемонструють, чи правду про склад пишуть виробники на етикетках, за які зубні пасти і шампуні не варто переплачувати, а на що краще не шкодувати грошей.

Та, аби з’ясувати, як чай, кава та цикорій впливають на наше тіло і мозок, «Головна тема» провела експеримент, якого в Україні ще ніхто не робив! Для цього журналісти програми зібрали п’ятьох кавоманів і чаєлюбів і влаштували унікальне дослідження, що покаже – який з напоїв дійсно заряджає нас енергією сильніше, і що з цього безпечніше та корисніше для нашого організму.

Не пропустіть проєкт наймасштабніших експериментів «Головна тема. Перезавантаження»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 724

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 610

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 587