Контракти.ua

788  —  26.03.21
«Головна тема»: Нові подробиці Інстаграм-скандалу - скільки платять за рекламу «закоханим» дітям?
«Головна тема»: Нові подробиці Інстаграм-скандалу -  скільки платять за рекламу «закоханим» дітям?

В суботу, 27 березня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» проведуть ексклюзивне розслідування довкола скандалу «закоханих» блогерів 8-річної Мілани Маханець та 13-річного Павла Пая і дізнаються, скільки неповнолітні блогери і їх батьки заробляють на не дитячому контенті в соцмережах.

Відверті світлини та відео 8-річної моделі Мілани і 13-річного блогера Павла збурили всю країну! Тепер маму дівчинки, яка, до того ж, схвалювала хайп, викликають на допити до поліції, а сторінки обох дітей в одній із соцмереж – заблоковані. В ексклюзивному розслідуванні «Головна тема» вияснила,  скільки ж насправді заробляють дорослі, фотографуючи своїх дітей у недитячих позах, чи дійсно сторінку 8-річної, веде не її мама, та яке покарання загрожує батькам малолітніх блогерів.

Окрім того, журналісти проєкту розшукали найскандальніших «чорних» блогерів України, які всіх вжахнули своїми агресивними відео і з’ясували, заради яких грошей вони трощать чужі домівки, хто їм платить за знущання над людьми на камеру і чи отримав хтось із них реальний тюремний термін.

У новому випуску проведуть фінансовий рейд, в ході якого вчитель фізкультури візьме кредит у 5 різних установах, аби перевірити – як і де нараховують приховані відсотки, і хто дає українцям гроші вигідно і безпечно. Та розкажуть, як не потрапити в кредитну кабалу через мікропозики, і яким чином дати відсіч зухвалим колекторам, якщо вони починають погрожувати розправою, ще й через чужі борги.

Ще одне комунальне розслідування програми покаже, що робити, якщо суми у ваших платіжках збільшились через нечесного комерсанта у будинку, і як не платити комуналку за недобросовісного сусіда.

Також команда проєкту провела фруктову ревізію, щоб перевірити, чому так стрімко дешевшають імпортні екзотичні фрукти, чим українські манго та авокадо відрізняються від іспанських і де їх можна купити.

А ще в програмі порахували, скільки можна зекономити, якщо цілий місяць ходити до супермаркету зі своєю торбинкою і не купувати пакетів. Чи є вигода, якщо купувати все без упаковок? І як перетворити відходи на доходи? Глядачі дізнаються вже цієї суботи в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 724

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 613

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 590