Контракти.ua

636  —  19.03.21
«Головна тема»: Шокове викриття – про що мовчать водії і диспетчери таксі?
«Головна тема»: Шокове викриття – про що мовчать водії і диспетчери таксі?

В суботу, 20 березня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» проведуть ексклюзивне розслідування під прикриттям і з’ясують, що приховують таксисти, до яких ми сідаємо в авто.

Новини про небезпечних таксистів, які призводять до смертельних ДТП та вражають своїм агресивним поводженням з пасажирами все частіше шокують українців. Та чи контролює хтось водіїв таксі, і як їх відбирають на роботу?

«Головна тема» дізналася всі секрети таксі по-українськи! Таємні агенти програми влаштувалися водієм та диспетчером в різні популярні служби таксі і провели власне розслідування з провокаціями. А ще запропонували тест на тверезість 50 таксистам – у Києві, Львові і Харкові! Глядачі побачать, скільки із них без вагань погодяться довести, що вони тверезі. Та почують відверті зізнання колишньої працівниці-медсестри в службі таксі!

У новому випуску команда проєкту організувала ексклюзивний експеримент, аби з’ясувати, чим краще зміцнити імунітет цієї весни, коли навколо грип і ковід. Для цього 9 добровольців впродовж 10 днів тестували три найпопулярніші препарати для зміцнення імунітету – за 200, 300 і 400 гривень. Який аптечний засіб підвищить імунітет найкраще, а який не вартий ваших грошей, та що випити і з’їсти, аби швидко й ефективно подолати віруси? Покаже головне дослідження програми!

Також журналісти влаштували унікальну експертизу національного делікатесу – сала, і перевірили, де продають якісний та безпечний продукт – в магазині, на базарі чи у фермерів, та чи містяться в ньому антибіотики і пестициди. У програмі розкажуть, як не помилитися, купуючи сало і «на око» відрізнити – де свіжий та смачний, а де – небезпечний делікатес.

Окрім того, глядачі стануть свідками викриття скандальної схеми шлюбного афериста, який у соцмережах приховувався під фотографією американського генерала, а сам шантажував та обікрав українську вчительку. «Головна тема» зловила шахрая «на живця» і покаже його справжнє обличчя!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 731

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 623

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 603