Контракти.ua

858  —  25.02.21
«Ранок з Україною»: Наталія Холоденко розповіла про труднощі участі в шоу «МАСКА»
«Ранок з Україною»: Наталія Холоденко розповіла про труднощі участі в шоу «МАСКА»

Цього тижня в гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» глядачі дізнались ім'я зірки, що ховалася під маскою Кози. В ефірі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» популярна психологиня Наталія Холоденко розповіла, як наважилась на такий експеримент і чому спочатку вагалась щодо запропонованого образу.

Психологиня Наталія Холоденко здивувала шанувальників своїм співочим талантом, вона настільки вжилась у роль своєї маски, що ніхто не міг розсекретити її особу. Та сама зірка навіть не намагалась змінювати голос – все вийшло саме собою.

«Маю визнати, що особисто я б не вгадала жодного учасника, тому що навіть коли краєм вуха вдавалось почути чийсь спів, не було жодних асоціацій. Натомість, коли я співала, мені здавалось, що все очевидно, тому що мені не вдалось підібрати особливу манеру. Лише під час останнього номеру всі почули в мені Руслану, – зізнається психологиня Наталія Холоденко в ефірі каналу «Україна». – Я прийшла у це шоу з метою щось дізнатись про себе і щось розкрити. Так і сталось».

А от щодо образу Кози у психологині були побоювання, але професійний підхід допоміг їй побороти сумніви.

«Спершу в мене виникли асоціації зі школою – одягни костюм і будуть дражнити козою ще 5 років. Але потім я зрозуміла – все, чого ми боїмось, треба спробувати, адже коли в це поринаєш – від чогось захищаєшся. До того ж, для мене Коза – національний, етнічний герой, це для мене близьке, бо я бандуристка, просто не було нагоди це демонструвати. І мені хотілось зробити суто українську історію», – коментує зірка.

Проте не обійшлось без труднощів, адже Наталії дістався один із найбільших костюмів у проєкті.

«З самого початку я попросила костюм з маленькою головою, бо у мене понижений тиск і може бути запаморочення. Але вийшло так, що моя голова була другою за величиною після Сома – у нього однокімнатна квартира на голові, а у мене просто хрущовочка, – сміючись, поділилась Наталія Холоденко в програмі «Ранок з Україною». – Це фізично дуже важко. До того ж, у мене були підбори близько 25 см. Під час першої репетиції я вперше в житті відчула панічну атаку, тоді просто не розрахували кількість дірочок, через які проникав кисень. Проте далі всі звикли до цього».

Статьи по теме
Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика
Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика

Львівська національна філармонія 13 липня запрошує на закриття концертного сезону, присвяченого видатному композитору Мирославу Скорику.
10.07.22 — 663

Дистанція та віддалена робота: психологиня розповіла, як повернутись у соціальне життя
Дистанція та віддалена робота: психологиня розповіла, як повернутись у соціальне життя

Психологиня і коуч Олена Адамова в авторській рубриці «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», дає поради українцям у всіх сферах життя. Експертка розповіла, як відновити комунікаційні зв’язки, працюючи вдома.
18.01.22 — 705

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чи можна вживати алкоголь на морозі
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чи можна вживати алкоголь на морозі

На носі свята, на площі вже стоїть ялинка, багато хто планує активний відпочинок на вихідних. Як зігрітися взимку? Випити келих глінтвейну чи щось міцніше? Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» пояснив, коли можна дозволити собі в помірній кількості міцні напої.
28.12.21 — 597