Контракти.ua

839  —  21.08.20
На телеканалі "Україна 24" у вересні стартують програми Наташі Влащенко
На телеканалі

Осінній інформаційний сезон на «Україні 24» буде яскравим.

З 7 вересня в ефірі загальнонаціонального каналу "Україна 24" стартує лінійка відомих програм Наташі Влащенко і очікується запуск її нових проєктів. Наташа з командою приєдналася до "Медіа Групи Україна".

"Я переходжу на канал "Україна 24" разом з творчою командою своїх проєктів: ми будемо створювати як програми, що вже відомі глядачеві, так і нові. Мені імпонують амбітні плани з розвитку інформаційного телеканалу "Медіа Групи Україна". Приєднатися до команди, яка вже довела своє право на лідерство, величезна честь для мене. Осінній інформаційний сезон на "Україні 24" буде яскравим. Не перемикайтеся!", – коментує Наташа Влащенко.

Наташа Влащенко – заслужений журналіст України, автор і ведуча програм "Народ проти", "HARD з Влащенко". Працювала заступником головного редактора газети "Сегодня" і головним редактором суспільно-політичного журналу "Публічні люди".

"До команди "Україна 24" приєднується авторитетна ведуча, журналіст і автор програм Наташа Влащенко. Це, безперечно, подія на медіаринку. Ми, як і обіцяли, створюємо команду зірок, якій під силу побудувати канал-лідер інформаційного простору країни. Вже у вересні в ефірі каналу "Україна 24" стартують декілька нових яскравих програм, які зможуть підтвердити та зміцнити імідж телеканалу різноманітних думок. Авторські програми Наташі Влащенко прикрасять прайм нашого ефіру", – поділився головний редактор "Новинної Групи Україна" Юрій Сугак.

Не пропустіть з 7 вересня лінійку програм автора та ведучої Наташі Влащенко в ефірі інформаційного каналу "Україна 24".

Статьи по теме
Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика
Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика

Львівська національна філармонія 13 липня запрошує на закриття концертного сезону, присвяченого видатному композитору Мирославу Скорику.
10.07.22 — 712

Дистанція та віддалена робота: психологиня розповіла, як повернутись у соціальне життя
Дистанція та віддалена робота: психологиня розповіла, як повернутись у соціальне життя

Психологиня і коуч Олена Адамова в авторській рубриці «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», дає поради українцям у всіх сферах життя. Експертка розповіла, як відновити комунікаційні зв’язки, працюючи вдома.
18.01.22 — 776

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чи можна вживати алкоголь на морозі
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чи можна вживати алкоголь на морозі

На носі свята, на площі вже стоїть ялинка, багато хто планує активний відпочинок на вихідних. Як зігрітися взимку? Випити келих глінтвейну чи щось міцніше? Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» пояснив, коли можна дозволити собі в помірній кількості міцні напої.
28.12.21 — 666