Контракти.ua

9403  —  20.05.15
Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм
Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм

Випускника Глибоцького ліцею з Чернівців Богдана Славуту визнано фінансовим генієм серед українських школярів. За перемогу у всеукраїнській фінансовій олімпіаді школяр отримав 50 000 гривень на подальшу освіту, повідомили Контрактам у прес-службі банку.

15 травня у Дніпропетровську визначали фінансового генія року серед випускників загальноосвітних шкіл. У фіналі всеукраїнської економічної олімпіади «Фінансовий геній», що вже третій рік поспіль проводиться ЮніорБанком, боролися 13 юних фінансистів, які отримали максимальну кількість балів у першому турі змагань. Переможцем олімпіади «Фінансовий геній» і володарем головного призу 50 000 гривень на оплату навчання у виші став випускник Глибоцького ліцею Богдан Славута.

«Гроші для мене не головне, це тільки заохочення, я був впевнений, що покажу хороший результат, – каже переможець «Фінансового генія» Богдан Славута. – Стати першим в Україні для мене велика честь».

Замість аркушів паперу та ручок учасники використовували ноутбуки та Wi-Fi, а звичні тести та завдання замінили бізнес-кейси, розроблені топ-менджерами банку. Також фіналісти пройшли захопливий квест по поверхах офісу «Дельта». І нарешті – оголошення переможця, вручення призів і подарунків Головою Правління ПриватБанку Олександром Дубілетом.

«Сьогодні школярі набагато краще за батьків розуміються на нових технологіях, активно користуються смартфонами. Багато наших послуг, мобільних додатків якраз орієнтовані на юне покоління, – говорить Олександр Дубілет. – Звичайно ж, я запрошую всіх юних фінансистів після закінчення навчання на роботу в банк, і обов'язково, коли будете вчитися, попрацюйте в Контакт-центрі, це допоможе вам навчитися комунікувати з людьми».

Всього ж за право вважатися фінансовим генієм цього року змагалися понад 1 000 випускників шкіл зі 120 міст України. Всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній» стартувала 24 березня. На відміну від академічних шкільних олімпіад, у «Фінансовому генії» можуть брати участь випускники будь-якої української школи. Протягом трьох тижнів через Інтернет конкурсанти повинні були виконати тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи. Після виконання тестів і розв'язання задач всім учасникам «Фінансового генія» нараховувалися конкурсні бали, за сумою яких найкращі олімпійці пройшли до фіналу.

Статьи по теме
Лучшие математики Европы среди школьников получили награды от «Киевстар»
Лучшие математики Европы среди школьников получили награды от «Киевстар»

Национальный мобильный оператор «Киевстар» в рамках социальной инициативы по поддержке образования в Украине поздравил учеников харьковского и киевского лицеев, которые завоевали множество наград International Mathematical Olympiad’2015 и в командном зачете стали первым в Европе. Шестеро талантливых лицеистов получили в подарок от президента компании современные планшеты с 3G-интернетом.
21.07.15 — 2393

Українці підтримують проведення масштабних прибирань в країні
Українці підтримують проведення масштабних прибирань в країні

В останню суботу квітня українці вийшли на масштабне прибирання в рамках всесвітнього руху Let's Do It, World!, який охоплює понад 100 країн світу і близько 10 млн учасників. Щоб визначити подальші перспективи цієї та подібних ініціатив в Україні, партнер заходу Кондитерська фабрика «Ярич» провела соцопитування, повідомляють Контракти.
18.05.15 — 2840

Бренд Латвии: История одного успеха
Бренд Латвии: История одного успеха

Этот проект будет информировать о том, как другие страны разрабатывали свои бренды. Инициатива принадлежит Ukraine Country Brand, Центру «Развитие КСО» и порталу «Контракты». Сегодня мы поговорим о бренде Латвии, стране в двух часах полета от Киева.
14.05.15 — 2954