Контракти.ua

2846  —  18.05.15
Українці підтримують проведення масштабних прибирань в країні
Українці підтримують проведення масштабних прибирань в країні

В останню суботу квітня українці вийшли на масштабне прибирання в рамках всесвітнього руху Let's Do It, World!, який охоплює понад 100 країн світу і близько 10 млн учасників. Щоб визначити подальші перспективи цієї та подібних ініціатив в Україні, партнер заходу Кондитерська фабрика «Ярич» провела соцопитування, повідомляють Контракти.

Акція «Зробимо Україну Чистою!» пройшла 25 квітня 2015 по всій країні. Від учасників вимагалося лише кілька пакетів, робочі рукавички, працьовитість і бажання очистити свій регіон від сміття.

Щоб дізнатися про перспективи цього і подібних заходів у нашій країні, партнер акції Кондитерська фабрика «Ярич» провела в одному з парків столиці соцопитування. Його результати показали, що більше половини респондентів висловили готовність брати участь в акціях, які допомагають зробити нашу країну чистішою, кожного разу, коли вони проводяться.

У рамках опитування були отримані й інші цікаві дані. Так, на думку більшості опитаних, Україна стане чистішою, якщо населення буде більш відповідально ставитися до сортування сміття та зверне увагу на еко-продукцію. Почати прибирання свого регіону респонденти пропонують з парків і двору біля свого будинку.

«Чим більше зусиль у цьому напрямку докладе кожен з нас, тим вищою буде якість життя майбутніх поколінь. Ми щиро раді, що більшість людей розділяє нашу думку», — зазначає Оксана Казанчук, директор з маркетингу КФ «Ярич».

Інтерес українців до соціальних ініціатив у вказаному напрямку підтверджує й щорічне зростання кількості учасників акції «Зробимо Україну чистішою!». Цього року акція стала ювілейною, оскільки проводилася вже вп'яте. Торік захід зібрав понад 170 тисяч учасників з більш ніж 1000 населених пунктів по всій Україні. Цього ж разу тільки в Києві на прибирання вийшли понад 20 000 чоловік.

Статьи по теме
Лучшие математики Европы среди школьников получили награды от «Киевстар»
Лучшие математики Европы среди школьников получили награды от «Киевстар»

Национальный мобильный оператор «Киевстар» в рамках социальной инициативы по поддержке образования в Украине поздравил учеников харьковского и киевского лицеев, которые завоевали множество наград International Mathematical Olympiad’2015 и в командном зачете стали первым в Европе. Шестеро талантливых лицеистов получили в подарок от президента компании современные планшеты с 3G-интернетом.
21.07.15 — 2406

Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм
Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм

Випускника Глибоцького ліцею з Чернівців Богдана Славуту визнано фінансовим генієм серед українських школярів. За перемогу у всеукраїнській фінансовій олімпіаді школяр отримав 50 000 гривень на подальшу освіту, повідомили Контрактам у прес-службі банку.
20.05.15 — 9410

Бренд Латвии: История одного успеха
Бренд Латвии: История одного успеха

Этот проект будет информировать о том, как другие страны разрабатывали свои бренды. Инициатива принадлежит Ukraine Country Brand, Центру «Развитие КСО» и порталу «Контракты». Сегодня мы поговорим о бренде Латвии, стране в двух часах полета от Киева.
14.05.15 — 2967